MAJA MARINKOVIĆ VARALA JANJUŠA SA CAREM I PRE ZADRUGE 4: Viđali su se KRIŠOM, a glumili su da su prijatelji, ŠOK DETALJI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.12.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković imala je aferu sa Filipom Carem i tokom veze sa Markom Janjuševićem Janjušem i pre početka ,,Zadruge 4", tvrdi bivša zadrugarka Jelena Batos.

MAJA MARINKOVIĆ VARALA JANJUŠA SA CAREM I PRE ZADRUGE 4: Viđali su se KRIŠOM, a glumili su da su prijatelji, ŠOK DETALJI! (FOTO)

Foto: Printskrin TV Pink

Tokom rijalitija ,,Zadruga 4" jedna od nerešenih misterija ostala je devojka na slovo M, koja je bila sa Filipom Carem pre početka sezone. Tada se još spekulisalo da je u pitanju Milica Kemez ili Jovana Ljubisavljević, koja je poznata kao misica, zbog njenog posla kojim se bavila pre nego što je zakoračila na velelepno imanje u Šimanovcima. 

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Batos

 

Nakon više od godinu dana, bivša zadrugarka Jelena Batos odlučila je da otkrije koja je zadrugarka bila sa Filipom Carem. Do sada je sve vreme ćutala, a onda je naglo odlučila da progovori, pa je otkrila da je u pitanju Maja Marinković

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Batos Zadruga

 

- Jutros sam gledala klipove, malo kasnim, nisam bila u toku ovih sedmina, jer preči mi je moj privatni život naravno. Dosta poruka mi stiže i optužbi zašto sada ćutim, je li to branima sada Maju. Ne! Ja kada sam pričala u Beloj kući da je osoba na slovo M i da nisu Misica i Milica, niko mi nije verovao sem Marka (Đedovića). I Marko naravno zna celu istinu o kojoj osobi je bila reč, ali sam ga zamolila da to ne pominje i kao drug me je ispoštovao. To vam samo govori koliki je čovek i da mu nije samo bitan rijaliti, za vas pojedine koji ga optužujete. On sada ima super priliku da iskoristi to protiv Maje, ali se drži svog obećanja. Ne branim nikoga, i dalje stojim iza svojih reči, da Car zna da sam ja znala za njega i Maju dok je ona bila u vezi sa Janjušem, a pravili su se da su prijatelji - započinje Jelena i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković

 

- Janjuš i Car su bili najbolji prijatelji. Odvratno mi je bilo gledati kako Janjuš pravi večeru za Cara i Maju, dok oni sede sa mnom i bacaju poglede. Maja je Janjušu ahos pravila samo ako pogleda u nekoga, a ona je sve vreme sedela pored Cara i igrala svoje igre. Ja sam bila optužena da lažem, a istina je izašla na videlo. Tako da, Maje je i te kako prevarila Janjuša sa Carem još prošlog leta, a ne da se ljubav rodila iz prijateljstva dok je nosila dete tuđeg čoveka. Ja sam bila optužena najgore kako lažem u kući, a vidite, istina izađe na videlo kad-tad - poručila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Janko

11.12.2021 12:37

Gledao sam na TV, posle Zadruge 4, kako Car tvrdi da su prijatelji i smeje se. Svima je bilo jasno da je očigledno lagao.

Zana

11.12.2021 15:33

Sazaljevam Majine roditelje. Devojka bacila pare na operacije, namesto na neko obrazovanje, bolesno opterecena jahanjem, a od skole i obrazovanja ima kao i vecina cergara. Cim je rekla da je glavni grad Spanije Mexiko, od tog imbecila treba bezati. Ne razumem one muskarce koji su se spavali sa ovom agresivnom, iskompleksiranom , praznoglavom , izoperisanom nimfomankom

Zana

12.12.2021 01:36

Ucesnicima Zadruge 5 , novinari postavljaju pitanja da komentarisu vezu Corbe i Maje iz Zadruge 4 i o njohovoj vezi iz spoljneg sveta . Svasta !