FILIP CAR PRETUKAO ČORBU: Procurili svi detalji BATINANJA pre Zadruge 5! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.12.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Janković Čorba otkrio je sve detalje o navodnom sukobu sa Filipom Carem.

FILIP CAR PRETUKAO ČORBU: Procurili svi detalji BATINANJA pre Zadruge 5! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći na velelepno imanje stigao je Milan Janković Čorba, momak o kom su mnoge zadrugarke sanjale. Odlučio je da se upusti u rijaliti avanturu i otkrije sve o njegovom odnosu sa Majom Marinković, koji se desio nakon njegovog raskida sa Teodorom Bilanović. Podsetimo, Maja je sumnjala da je sa Čorbom ostala trudna nakon njihovog intimnog odnosa, a on je sada odlučio da obelodani sve. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba Zadruga

 

Međutim, dodatna stvar koja je šokirala javnost, jeste kada se Filip Car hvalo time da je pretukao Čorbu nakon rijalitija, zbog čega je i on sam bio iznenađen. Izgleda da se Car zaneo u glumi opasnog momka sa tetovažama, pa se uneo u mašti da je pretukao Čorbu. Janković je prošle noći u studiju prokomentarisao i da li je dobro do rasprave i fizičkog sukoba, a onda je izneo tvrdnje da veruje da ga Car ne podnosi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Janković Čorba

 

- Prvo će Car da se iznenaditi, a možda i želi da me vidi, da bi se otarasio Maje. Nemam potrebu da flertujem sa Majom. On mene mrzi, mada nema zašto, ne gotivi me, što se tiče obračuna, ja se stvarno ne sećam, ne znam kad je to bilo, stvarno ga nisam video posle rijalitija - poručio je Čorba. 

 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Saja

13.12.2021 02:06

Čorba, koja gnjida iz Gnjilana. Niko ga ne podnosi u tom gradiću.