RASTALI SMO SE KAO PRIJATELJI: Baka Prase se JAVNO obratio svima povodom Kikinog SAMOUBISTVA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase objavio je video na svom jutjub kanalu pod nazivom "Rastali smo se kao prijatelji..."

RASTALI SMO SE KAO PRIJATELJI: Baka Prase se JAVNO obratio svima povodom Kikinog SAMOUBISTVA! (VIDEO)

Foto: Instagram

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život, nakon duge i teške borbe koju je vodila sa unutrašnjim demonima, a njeni prijatelji su se oglasili i potvrdili njenu smrt.

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić

 

Međutim, Kika je postala popularna nakon njene drame sa Bogdanom Ilićem, poznatiji kao Bake Prase. Naime, Kristina i Bogdan su se zakačili i žestoko prozivali preko društvenih mreža, a mesecima unazad Ilić je prozivao i žestoko "kanalio" njegovu preminulu koleginicu. 

Baka Prase snimio je novi video na jutjub kanalu pod nazivom "Rastali smo se kao prijatelji..." i ispričao sve što se desilo između njih dvoje.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

 

Baka Prase misli da razlog za Kikino samoubistvo nije Internet nasilje i kaže da su mu njeni prijatelji rekli da on nije kriv za to što se desilo.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading