MILJANA UZELA UNAPRED 35.000 EVRA DA VRATI ZOLINE DUGOVE: Kulićeva i Zola otkrili detalje TAJNOG UGOVORA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

24.11.2021

12:43

Miljana Kulić pred ulazak u "Zadrugu" naterala je Lazara Čolića Zolu da potpiše ugovor u kojem stoji da sav novac koji zaradi ide njoj.

MILJANA UZELA UNAPRED 35.000 EVRA DA VRATI ZOLINE DUGOVE: Kulićeva i Zola otkrili detalje TAJNOG UGOVORA! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Međutim, Zola ju je ubedio da je dovoljno da njih dvoje potpišu dokument, bez overe kod notara. Kad su krenuli u svađu oko para, Čolić je uzeo ugovor i pocepao ga na njene oči.

youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

- Ovo je ugovor u kome ona traži da joj dam ceo novac iz "Zadruge" ako ubedi produkciju da uđem s njom! Obećala mi je da ćemo se držati zajedno, da ćemo poštovati jedno drugo, sve samo da joj dam pare. E, sad cepam ovaj papir, koji nije ni overen kod notara! Ugovor nije važio, a tek sad ne važi. Čak sam joj dao ovlašćenje za moj račun, ima karticu, ali ne zna da meni novac ne leže na taj tekući! Tom karticom može dupe da obriše - rekao je Zola, na šta je Miljana skočila:

- Đubre jedno! Uzela sam unapred 35.000 evra od honorara da bih vratila tvoje kockarske dugove. Moja mama ne zna za to, sad može moždani udar da dobije od šoka!

Komentari (2)

Loading
Radovan

24.11.2021 15:05

Zoli ne bih dao ni 10 evra na pozajmicu. A ona mu dala 35.000 evra.

Zana

28.11.2021 15:08

"Kako im dosle pare, tako im i otisle" ! Za koje gluposti ona dobila 35.000 evra. ? Sistem vrednosti je totalno poremecen. Hirurgu je potrebo da radi duze od 2 godine da bi zaradio te pare.