SILIKONI MAJE MARINKOVIĆ NA IZVOLTE: Grudi prskose zemljinoj teži, evo kako izgledaju zadrugarkine SEDMICE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pokazala je premijerno gole grudi, koje je uradila neposredno pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5".

SILIKONI MAJE MARINKOVIĆ NA IZVOLTE: Grudi prskose zemljinoj teži, evo kako izgledaju zadrugarkine SEDMICE! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Rijaliti zvezda i aktuelna zadrugarka Maja Marinković odlučila je da promeni tok ,,Zadruge 5", pa je u subotu odlučila da uđe na velelepno imanje u Šimanovcima, zbog čega je mnogima pala klapna. 

 

 

Maja se pojavila kao prava svetska zvezda, u odevnoj kombinaciji koja je oduzimala svima dah, čak i Miljana Kulić poželela da joj Marinkovićeva pozajmi tu provokativnu toaletu za doček Nove godine. 

 

 

Podsetimo, pre ulaska u rijaliti, Maja Marinković otišla je kod plastičnog hirurga i dodatno modifikovala svoj izgled, koji je dovela do krajnjih granica perfekcije. Maja je ugradila nove grudi, a svaka sadrži po 700 kubika, što bi u prevodu značilo ,,jaka sedmica". 

 

 

Maja je damskim stilom ušla u rijaliti, ali samo nekoliko sati kasnije, premijerno je pokazala nove gole grudi milionskom auditorijumu. Naime, u garderoberu Maja se skinala, u čemu joj je pomogla i Tara Simov, a tom prilikom ogromni silikoni prkosili su zemljinoj teži. 

Pogledajte kako izgledaju GOLE GRUDI Maje Marinković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading