JANJUŠ DOBIO DRUŠTVO U KREVETU: Zadrugarka na Majine oči se ušunjala u njegovu postelju, pa radili OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić u ranim jutarnjim satima ušunjala se u Janjušev krevet, a sve vreme su pričali, iako je njegova bivša devojka Maja Marinković bila u blizini.

JANJUŠ DOBIO DRUŠTVO U KREVETU: Zadrugarka na Majine oči se ušunjala u njegovu postelju, pa radili OVO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Nakon ulaska Maje Marinković svi su mislili da će Marko Janjušević Janjuš njen bivši dečko da padne na njen šarm, ali je on za sada udario kontru kako gledaocima, tako i bivšoj devojci. Koliko će to trajati, ostaje nam da vidimo, ali ono što treba da se naglasi jeste da Janjuš koristi svaku priliku kako bi pecnuo Marinkovićevu ili je podsetio na neki njihov događaj koji su imali na imanju u Šimanovcima. 

Međutim, dok svi čekaju da Janjuš poklekle pred Majom, njemu u krevetu društvo pravi druga zadrugarka. Sugrađanka Ane Korać, Sandra Čaprić u ranim jutarnjim satima uvukla se u Janjušev krevet, a potom su započeli njihovo čavrljanje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić u krevetu kod Marka Janjuševića Janjuša

 

Čaprićeva se neko vreme zadržala kod Janjuša u krevetu, a potom je mogla mirno otići da spava. Postavlja se pitanje zbog čega je Sandra tek tako olako odlučila da ode kod Janjuša u krevet, samo dan nakon što je Maja ušla u rijaliti. Mnogi su mišljenja da Čaprićeva igra igru radi što dužeg opstanka, dok drugi misle da se njoj Janjušević ozbiljno dopao. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić i Marko Janjušević Janjuš u krevetu

 

Podsetimo, u subotu navečer, nakon što je Marinkovićeva ušetala na velelepno imanje, Sandra i ona su se suočile, ali do razrešenja nije došlo. Milioni gledalaca očekivali su da će Maja napraviti haos, kao što zna, ali za sada, još uvek do toga nije došlo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković ušla u Zadrugu

 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading