GLEDALA SAM ODNOSNE DALILE I CARA, MENI JE TO ODVRATNO: Maja Marinković zgrožena Filipovim ponašanjem, setila se i kakav mu je HAOS priredila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.11.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković tokom današnjeg dana pričala je sa zadrugarima te je prokomentarisala odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

GLEDALA SAM ODNOSNE DALILE I CARA, MENI JE TO ODVRATNO: Maja Marinković zgrožena Filipovim ponašanjem,  setila se i kakav mu je HAOS priredila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković komentarisala je aktuelna dešavanja u Zadruzi, pa se osvrnula na vrele akcije Dalile Dragojević i Filipa Cara, a njen komentar izazvao je lavinu reakcija:

- Gledala sam taj se*s i izgleda odvratno, bljak - prokomentarisala je Maja.

- Maja kaže - smejao se Dino.

- Ono što ja uradim ne može izgledati ružno - dodala je Maja.

Maja se prisetila skandala sa Filipom Carem u Beču. Kako je Mateja Matijević tada bio sa njima, on je zadrugarima prepričao kako je sve izgledalo, a gotovo svi su ostali u šoku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković o haosu u Beču

 

- Jaoj, kakve scene u Beču! A lagao si me tada, Mateja - zamerila mu je Maja.

- Ne, ja sam bio suzdržan tada. Filip se teturao od jednog zida do drugog. Maja uzela jedne gilje, pa druge, nije stala! Oterala nam je ribe - prepričavao je Mateja.

- Draganu sam spucala... Žao mi je, ali ne znam zašto je uzela da snima. A bila sam mirna sinoć, kakva znam da budem - nadovezala se Marinkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading