ONA JE MONSTRUM! Maja Marinković progovorila o vezi Dalile i Cara, a onda otkrila da li ULAZI u Zadrugu! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.11.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se večeras pojavila na promociji pesme Electre Elit, ona je progovorila i o vezi Dalile i Cara, ali i otkrila da li ulazi u "Zadrugu 5".

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković o Dalili i Caru

Maja Marinković pojavila se večeras na promociji nove pesme transrodne pevačice Electre Elite. 

Na samom početku intervjua Maja je odogovorila na pitanje kada će ući u Zadrugu zato što svi željno isčekuju njen ulazak, kao i reakciju zadrugara kada je ugledaju na vratima Bele kuće:

- Ja sam naravno upućena u to kako će ljudi reagovati, dosta njih priželjkuje moj ulazak koji će se moguće uskoro desiti, ostaje još uvek nekako mala misterija ali definitivno kada budem zakoračila u Belu kuću cela priča se menja iz korena - rekla je Maja a onda otrkila da je ovaj put spremna za ulazak u rijaliti.

Na pitanje šta će se promeniti kada uđe, Marinkovićeva odgovara:

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković

 

- Sve će se promeniti, cela priča će krenuti drugim smerom, pošto kada mačke nema, miševi kolo vode, ovaj put su se malo više opustili, pa sad to mora da se dovede u red - rekla je Maja, a onda otkrila za koga misli da je "miš":

- Miš je Dalila, ona je glomazni miš, nismo imali prilike to da vidimo, ali eto pojavilo se i to na našoj sceni.

Na pitanje šta Dalila Dragojević ima protiv nje, kao i da li se poznaju od ranije Marinkovićeva kaže:

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković

 

- Mi smo poznajemo još od "Zadruge 3", ona je i tada imala neki problem, verovatno zato što smo imale zajedničkog bivšeg dečka Mladena Vuletića, a kako smo mi ostali u dobrim odnosima ona je verovatno bila ljubomorna s obzirom da je on bio njen verenik, tako da vuče te komplekse od tada, a sada je Filip Car taj neki problem - rekla je Maja, a onda otkrila da li je nešto saznala o njoj što može da iskoristi protiv nje u rijalitiju:

- Ja nisam neko ko puca iz prazne puške, niti sam neko ko se plaši da u nekim situacija odreaguje onako kako oseti. Nisam neko ko se plaši gubljenja honorara, sve što budem osetila u tom trenutku da treba da uradim ja ću uradtiti.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Na pitanja da li misli da Dalila Dragojević ide njenim stopama i da želi da postane Maja Marinković ona je rekla:

- Pa ne mogu to da kažem zato što je ona ipak udata žena koja se ponaša kako se ponaša, ja sam neko ko je pravio raznorazne gluposti u svom životu i pravim ih i dan danas, naravno to što sam slobodna ne opradava moje ponašanje u određenim situacijama ali ja se zaista trudim da to korigujem ali to ni jednog trenutka ne može da se poredi sa tim što ona radi kao udata žena na pola metra od svog muža. Ima ponašanje prema Dejanu kao da je monstrum.

Šta je Maja Marinković još rekla pogldajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
JA

12.11.2021 04:53

Boze, i ova bolesnica ce da udje ,uzas !

Aurora12

12.11.2021 05:53

Mislim da je njen ulazak zakasnio. Dresura pit bul terijera je uveliko pocela. Dudla ima novog psa.

Miki

12.11.2021 07:15

SMRAD .......................