IVANA SOPIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Pratioci u ŠOKU zbog TRANSFORMACIJE voditeljke! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.11.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", a sada voditeljka Ivana Šopić odlučila se da promeni imidž, te je njena promena sve iznenadila.

Republika

Foto: instagram

Ivana Šopić promenila frizuru

Voditeljka Ivana Šopić u javnosti se predstavila kao zanimljiva učesnica rijaliti programa "Zadruga", a isti sada vodi. Naime, Ivana je bila poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, te su mnogi izbegavali da uđu sa njom u sukob.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana Šopić

Šopćeva je ostala upamćena i po svojim ljubavnoj vezi sa Stefanom Karićem, a i po jako prisnom i nerazjašnjenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a po izlasku iz rijalitija Ivana je odlučila da sve te priče ostavi iza sebe, te se oprobala u voditeljstu i postala jedna od najaktuelnijih voditeljki na estradi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ivana Šopić voditeljka

Danas se atraktivna voditeljka odlučila na drastičan korak, promenila je svoj imidz i postala je ponosna vlasnica nove frizure čime je iznenadila sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ivanasopic

Ivana Šopić promenila frizuru

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading