SNEGOVI BELI OPET VEJU! Nikola Rokvić emotivnom fotografijom pružio podršku BOLESNOM OCU Marinku! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.11.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marinko Rokvić bori se već neko vreme sa bakterijom koja mu je napala organizam i zbog koje svi strepe za njegov život, a sin Nikola je sada na svom Instagram profilu uputio fotografiju podrške.

Republika

Foto: ST/N. Madić, E-Stock

Nikola Rokvić podrška bolesnom ocu Marinku Rokviću

Pevač Marinko Rokvić uspešno je preležao koronavirus, ali nažalost već neko vreme ima drugi zdravstveni problem. Naime, pevač se bori sa bakterijom koja mu je napala organizam i zbog koje jedva govori.

- Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam imao teške simptome. Ko zna kada će ovaj virus proći, to niko ne zna, pa ni ja. Međutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija, koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mesecima se borim s njom. Nadam se da sad ide malo nabolje - rekao je Marinko Rokvić za Republika.rs.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marinko rokvić bolestan

Njegova porodica je uz njega maksimalno, a sin Nikola Rokvić se oglasio i otkrio u kakvom mu je stanju otac.

- Ne znam šta bih vam rekao, iskreno. Čuli ste se s njim, čoveku nije dobro, neprijatno mi je. Nije korona sada u pitanju, on je to preležao. Biće on dobro.

On je sada i na svom Instagram profilu podelio očevu fotografiju uz koju je samo dodao srce, a na fotografiji je napisano:

- Snegovi beli opet veju.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić objavio fotografiju oca Marinka na Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading