DNO DNA! Oženjeni Gruja PRIZNAO EMOCIJE Mimi, žena Ljilja VAN SEBE: TRUDIM SE DA BUDEM DOBRO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.11.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je zadrugarima pušten snimak na kom se jasno vidi da Nikola Grujić Gruja priznaje emocije Milani Šarac, a njegova supruga Ljiljana Mitrović ne krije da joj je teško.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujic priznao emocije Milani Šarac

U toku emisije "Gledanje snimaka", pušten je snimak na kome Milana Mima Šarac se otvorila Tari Simov o svojim emocijama prema Nikoli Grujiću. Voditelj Milan Milošević je nakon video snimka krenuo da rešeta pitanjima te je Gruja pod pritiskom zadrugara otkrio šta se zapravo dešava između njega i Mime i javno priznao svoje emocije prema Milani. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milani Šarac priznaje simpatije prema Nikoli Grujiću

Nakon sinoćnog priznanja, Ljiljana Mitrović, supruga aktuelnog zadrugara Nikole Grujića, konačno je dala sud o ponašanju svog muža u rijalitiju.

-Nikola zna zbog koga je tamo, svaki njegov postupak je veoma promišljen. Trenutno je to moj jedini komentar na njegovo učestvovanje u rijaliti programu. Tata nam nedostaje, ali se trudimo da budemo dobro. Veliki pozdrav - bilo je sve što je Ljilja želela da kaže za Pink.rs, bar za sada.

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Nikola Grujić sa suprugom Ljiljanom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading