MILICA TRESLA KARANTIN! Raskrinkana MALOLETNA zadrugarka, bila sa OŽENJENIM Grujom, Mensur promenio sve boje: ZAKLELA MI SE U KRST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.11.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u ''Zadruzi'' nastao pravi haos kada su zadrugari počeli da otkrivaju partnere Milice Veselinović i to iz karantina, te je pola stola ustalo i obelodanilo šta je radila i s kim je bila, ali njen dečko Mensur Ajdarpašić njoj veruje više nego bilo kome.

Republika

Foto: Republika.rs, TV Pink

Milica Veselinović bila sa pola ''Zadruge''

Tokom sinoćne emisije ''Gledanje snimaka'' na površinu su isplivale brojne tajne i detalji ljubavnog života MIlice Veselinović, a njen dečko Mensur Ajdarpašić menjao je boje kako su zadrugari otkrivali detalj po detalj iz karantina.

Bane Đokić je prvi ustao i raskirnkao oženjenog Nikolu Grujića Gruju i maloletnu Milicu Veselinović.

- Bili su u sobama po sat vremena, dopisivali su se papirićima. Mi smo trebali da krenemo za Šimanovce, ja sam samo video da na papiriću piše "nemoj mi zameriti zbog onoga, želim ti lep boravak u zadruzi". Ja još uvek čuvam te džakove, možda još uvek imam te papiriće - otkrio je Bane, a Milica se branila da joj nije pevao pesme.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bane Đokić otkrio aferu Nikole Grujića Gruje i Milice Veselinović

Milana MIloševića je zanimalo šta je ona Gruji pisala u porukama.

- Ništa, ništa mu nisam tražila, pričao mi je o njegovoj porodici. Dan posle tog pevanja nismo imali telefone i pričali smo preko prozora - rekla je Milica.

- Noć pre ulazak pevali smo na prozoru, njih šest je pevalo i ona je naručila pesmu i ušla unutra, ja sam joj lupao na vrata i na kontu toga ja joj napisao "ala si me ispoštovala" i to je to - rekao je Gruja, a onda je Tara ustala.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nikole Grujića Gruje i Milica Veselinović bili zajedno u karantinu

- Je li tebi imponuje što je probala sa njih pet pre tebe?

- Hteo si da je je*eš. Reci, što ne kažeš, vikao si "kako da odem u sobu, kako da odem do nje" - skočio je Bane, a onda je i Ana Spasojević rekla šta je imala:

- Mi smo sedeli ispred sobe kada smo trebali da krenemo, ali da su sedeli sat vremena jesu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugari raskrinkali Milicu Veselinović

- Ne, vrata su bila otvorena malo, u mojoj sobi su bila dva kreveta, on je sedeo na jednom, ja na drugom krevetu - branila se Milica, a Mensur je stao u njenu odbranu:

- Ajde sada hoćete od nje da napravite prostitutku. Ona mi se u krst zaklela da nije imala sek*ualne odnose ni sa kim.

Pre priče o Gruji, otkriveno je i da je Milica Veselinović imala nešto sa Antom Badžarićem, a da emocije gaji prema Franu Pujasu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

05.11.2021 12:03

Tako mlada , a ispade po ovome da je promiskuitetna . Boze, da li ona i njeni roditelji smeju da pogledaju u oci mestanima sela u kome zive ?

Kiki

05.11.2021 13:43

Niko ne veruje u ženske zakletve.