DALILIN OTAC IZAŠAO IZ BOLNICE! Očajan zbog ćerkinog ponašanja, poručio samo jedno: MUKA MI JE OD NJE, NIJE DOBRODOŠLA!

Autor:

Zadruga

04.11.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ocu Dalile Dragojević, Husi Mujiću pozlilo, te je hitno hospitalizovan, oglasio se i on i prokomentarisao ćerkino ponašanje u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otac Dalile Dragojević o ćerkinom učešću u rijalitiju

Ocu zadrugarke Dalile Dragojević koja je ovih dana digla prašinu i u Beloj kući i u javnosti, Husi Mujiću je danas pozlilo zbog čega je hitno hospitalizovan, a kako se navodi pozlilo mu je upravo zbog dešavanja u ''Zadruzi 5''.

On je izašao iz bolnice, a kako komšije Mujića navode, Huso teško podnosi situaciju koja se dešava u rijalitiju, te odnos ćerke Dalile i novopečenog zeta Filipa Cara.

Republika

Foto: TV Pink

Dalilinom ocu pozlilo zbog njenog ponašanja u Beloj kući

Haso Mujić je otkrio i kako se sada oseća, a prokomentarisao je i ćerkino ponašanje koje je sve ostavilo u šoku.

- Dobro sam, hvala na pitanju. Malopre su me pustili iz bolnice. Osetio sam jaku mučninu i vrtoglavicu, probadanje u grudima... Ovih dana nisam nikako dobro. Lekari su pregledali satima, dobio sam neke lekove koje moram da pijem redovno. Od Dalilinog ponašanja mi je muka, Dejanu su vrata moje kuće otvorena, a njoj zatvorena. Nije dobrodošla ovde, nakon svega... Mene zaustavljaju ovde ljudi na ulici, ovo je strašno, nadam se da ću izdržati sve - rekao je Dalilin otac za Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading