DALA REČ, pa je POGAZILA! Dalila ponovo KRADE od Dejana da NAHRANI CARA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.11.2021

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo što se pomirila sa Carem , Dalila Dragojević je ubrzo pogazila datu reč i da bi svom dečku udovoljila otišla je i ponovo uzimala hranu svog još uvek venčanog muža Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević krade hranu Dejanu Dragojeviću

Nakon pomirenja, Dalile Dragojević i Filipa Cara, ona je ubrzo pogazila datu reč koju je dala Caru, a ondosila se na uzimanje hrane od njenog supruga, te je kako bi udovoljila svom dečku otišla  i ponovo uzela hranu svog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića.

Od samog početka njihovog odnosa Car i Dalila se svađaju isključivo zbog Dejana. Naime, Car pokazuje da ima veću grižu savesti prema Dragojeviću od njegove devojke. Jedan od sukoba novopečenog para Dalile i Cara je oko hrane koju Dalila uporno uzima od svog muža da bi prehranila njih dvoje, što joj je Car u današnjoj svađi zamerio.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević opet krade hranu Dejanu

- Evo, sve si mi sklonio. Ne moram ništa da imam. To ti nije okej. Uzmi sve sebi, ali nije u redu što si to uradio, da ja moram da rovim - zamerila je Dalila.

- Sve sam ti rekao gde sam stavio. Imaš tamo tečnosti, ovde hrana - odgovorio je Dejan.

- Dobro, ne treba mi ništa. Vidim da konstantno nešto roviš i tražiš - odbrusila je Dragojevićka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Car zamera Dalili sto krade od Dejana

- Filipe, zamoliću te da mi ne prebacuješ za stvari. Sama ću uzimati, ali neću da se svađam - rekla je Dalila.

- Koliko stvari imate, razdvoji ih - rekao je Car.

- Neću da razdvojim, dok bude trajalo, trajaće. I ponovo si stoka, vidi ovo - prebacila je Dragojevićka Caru zbog toga što je ostavio mrvice za sobom.

- Ja spremio sve, donesem. Evo, počistiću, ako će da ti se vrati osmeh na lice - odbrusio je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vuk

05.11.2021 09:53

Filip će je trpeti dok mu ne da. Sramota ga je da se povuče bez potpunog spoja.

Kiki

05.11.2021 13:44

Reč jedne švalerke ne vredi ništa.

Sreten

05.11.2021 18:25

Filip je eć imao sex sa njom ali o tome neće da govore.Ona je kamkenjarka na kvadrat. On će je šutnuti prvim ulaskom Maje. Jedva čekama da ova rofuknjača se skloni i od njea. Uništiće mu život.Njeno zlo jej suviše veliko da bi ona bilo koga volel.Ona je samoživa kuja i samomisli na sebe.Ta nema empatiju prema ljudima.Odavno je provaljena. Ma kada da je Car ne zaslužuje ni njega.A o ekiju da i ne govorimo..... Nikada je neće oprostiti IZAJU. Još mu krade novac, da bi dala Filipu da se kocka i pije kao i ona sa njim. Loša je...Kleptomanka....Sad je počela da uzimaj i Dejanove stvari i da ih nudi CaruPsihijatrija plače za njom...