NAKON JAVNE PREVARE, DEJAN PRIZNAO DA LI BI OPROSTIO DALILI: Dragojevićka ga NAPALA, pa zadrugarima otkrila ovaj DETALJ O NJEMU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.11.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" Dejan Dragojević otkrio da li bi Dalili oprostio javnu prevaru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan otkrio da li bi prešao Dalili preko svega

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" Dejan Dragojević ustao je za crnim stolom i otkrio da li bi oprostio Dalili Dragojević preljubu, a Dalila je otkrila da Dejan nije radio dok su bili u braku.

Da li on plače zato što dok je bio sa Dalilom ništa nije radio, sve je bilo na njenim leđima? - pročitao je voditelj  Milan Milošević pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Nije istina, sve što smo radili, radili smo zajedno. Ja sam hteo da se ona uzdigne iznad svake situacije, hteli smo nešto drugo, ali mi je bilo bitnije da se izvuče iz depresije, pa je ona otvorila salon. Dogovor je bio da posle ovog rijalitija ja otvorim nešto za sebe. Često je govorila da samo treba da je volim i da budem tu - odgovorio je Dejan.

- Da li je Dejan ikada igde radio od kako je u braku sa tobom? - pitao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Od kad je sa mnom? Ne, nije imao posao, nije radio - odgovrila je Dragojevićka.

- Kažeš nećeš oprostiti majci, sestri i bratu, a rekao si da bi oprostio Dalili - glasilo je pitanje.

- Ko je rekao da ću oprostiti? Mene svaka reč koju doneseš ovde Milane, mene ona odbija od toga. Meni ovo nije normalno, ja nju ne poznajem. Sve će se završiti onako kako treba. Da je volim, volim je, da mi je krivo, krivo mi je - rekao je Dejan.

- Zato što ti nisko udaraš. Ja sam njemu zamerala to što udara nisko zadrugare, zamisli šta bi tek meni rekao. Ne zanima me šta ima on da kaže i drago mi je što se ovo u njemu budi. Zamisli ti da ja njemu svaki dan vičem da je najbolji i tako to, tako bi mu davala lažnu nadu, ovako je bolje da mu kažem šta imam. Bitno mi je da izađem sa kosom a ne bez kose - rekla je Dalila.

- Ona ima potrebu da razglaba, da skače i ostalo...Skočila kao oparena zbog ajvara, ajde molim te - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

05.11.2021 07:09

Ovaj je zasluzio sta je dobio. I pored toga bi joj sve oprostio, a svojoj porodici ne bi. Vidi se da mu je isprala mozak i tip trabunja. Dudlila najvece zlo koje je uslo u rijaliti ikada.

SvetlanaP

05.11.2021 07:09

Ovaj je zasluzio sta je dobio. I pored toga bi joj sve oprostio, a svojoj porodici ne bi. Vidi se da mu je isprala mozak i tip trabunja. Dudlila najvece zlo koje je uslo u rijaliti ikada.