SEKSI SANDRA OPLELA PO DALILI I CARU! Pevačica bez DLAKE NA JEZIKU: ŠUTNUĆE JE ZA MESEC DANA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.11.2021

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandru Valterović, poznatija kao Seksi Sandra danas je proslavila svoj 33. rođendan, a pričajući sa našom ekipom, nije mogla da zaobiđe temu koja je je podigla veliku prašinu u javnosti, ljubavni trougao Dalile i Dejana Dragojevića i FIlipa Cara.

Republika

Foto: Republika.rs

Seksi Sandra proslavila rođendan

Sandru Valterović, poznatiju kao Seksi Sandru javnost je upoznala tokom učešća u jednom rijalitiju, a onda se proslavila nizom pesama i hitova. Međutim, ona se u poslednje vreme povukla iz javnosti i medija, te su se mnogi zabrinuli šta se sa njom dešava. Ekipa portala Republika.rs je zato odlučila da sazna gde je Sandra i kada planira da se vrati svojoj publici.

Naime, Sandra je danas proslavila svoj 33.rođendan i to ni manje ni više nego u Skadarliji, a sa svojim prijateljima će se veseliti uz Snežanu Đurišić i njene vanvremenske hitove.

Sandra je otkrila da uskoro možemo očekivati i nešto novo od nje, a onda se dotakla i gorućih tema, te prokomentarisala odnos novopečenog para Dalile Dragojević i Filipa Cara:

- Žena se jeste zaljubila, okej, ali ne možeš tako. Dođeš u rijaliti sa mužem i ostaviš sve zbog nekoga ko će da te šutne za mesec dana - rekla je iskreno Seksi Sandra, pa dodala da iako mnogi misle da je namešteno, ona veruje da je strast u njima zaista proradila:

Republika

Foto: Republika.rs

Seksi Sandra o odnosu FIlipa Cara i Dalile Dragojević

- Mislim da se ona stvarno zaljubila u njega, da je neka strast proradila, da je ona njemu interesantna, ali ne mislim da će to biti na duge staze. Maja ili neka devojka će da uđe i da mu pomrsi konce i njih dvoje na kraju neće biti zajedno.

Kako Sandra navodi, Car nije za Dalilu, te da će je čim naiđe bolja ostaviti, kao što je i do sada radio sa devojkama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

05.11.2021 09:50

Šut u aut.