NA IVICI SAMOUBISTVA! Dejan u nikad GOREM stanju nakon što je video Dalilu i Cara, zakukao na sav glas: RASPADA MI SE ORGANIZAM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive scene su se sinoć dešavale na velelepnom imanju, prevareni suprug Dejan je ponovo ima nervni slom.

Republika

Foto: printscreen

Dejan Dragojević Zadruga

Dejan Dragojević više ne može da izdrži supruginu javnu prevaru, koja jre usledila pred milionskim  auditorijumom, ajoš teže mu pada, kada poljubce sa švalerom razmenjuje naočigled njega.

Dejan Dragojević totalno se slomio kada je video svoju i dalje zakonitu suprugu Dalilu na garnituri sa Filipom Carem, nakon čega je doživeo nervni slom. On je nakon toga otišao u pušionicu gde je krenuo da lomi sve ispred sebe. Zadrugari su se okupili oko njega i pokušavali da ga smire, ali im nije polazilo za rukom. Podsetimo Dejan je zamolio Dalilu da se ne ljubi sa Carem ispred njega, ali ona to nije ispoštovala.

Foto: printscreen

Dejanu pozlilo

Dragojević je krenuo da vrišti i da plače, a zadrugari su odmah poleteli za njim da ga smire i pruže mu podršku. On je seo na travu u dvorištu Bele kuće, i jecao iz sveg glasa.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević se slomio

- Fuj, fuj bre! - vikao je Dejan kada su ga odveli u pab.

- To nije tvoja sramota nego njena! Nisi ti ništa kriv - nastavljao je Mića.

- Mićo, umirem iznutra, raspada mi se organizam! Nemam snage, umoran sam - nastavljao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zana

01.11.2021 09:50

Slinavac, ne placi za tom razvratnom zenom koja je za samo 10 dana obrisala 5 godina vaseg braka, i koja na tvoje oci flertuje. Ne places za svojom porodicom, a places za lazljivom , flertujucom , zenturacom??? Slinavac, nije njoj Filip ni prvi, a ni poslednji. Nemas decu sa njom. Ne slini vise za njom. Odluci sta si : odrastao muskarac sa dostojanstvom ili slinavi mekusac po kome ona gazi, pisa ?

Zana

01.11.2021 10:30

Ne place sto mu nedostaje porodica a slini za zenturacom koja ga sutnula kao psa i u rekordnom roku vara sa drugim , na ocigled. On mora da odluci sta je : odrastao muskarac sa stavom, ili je mekusac po kojem zenturaca gazi i pisa a on joj sve prasta ?

Blagoje

01.11.2021 10:34

Svaki drugi muškarac bi oteo svoju ženu ali ovaj ne.

Vladica

01.11.2021 12:03

Niko se ne bi ovako ponašao. Gluma.