UKUĆANI U NEVERICI! Sinoć je ZAUVEK napustila Zadrugu, a pored NJE nije imala ŠANSE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Rašova sinoć je izgubiila borbu protiv Dalile, koja je osvojila najveći broj glasova, te je napustila velelpno imanje.

Republika

Foto: youtube.com

Vanja Rašova napustila Zadrugu

Od strane publike bila je novinovana je Vanja Rašova, koja se sinoć borila sa Dalilom Dragojević, koja je bila nominovana od strane ukućana, ali s obzirom na rezultate, koji su ispali na kraju, neosporno je da pored Dalile, nije imala šanse za ostanak na velelponom imanju.

Dalila Dragojević, Vanja Rašova i Sandi Kojić bili su nominovani, a najmanje glasova je ipak dobila Vanja Rašov. Njih troje igrali su igricu, a zadrugaru koji bude najveštiji biće duplirani glasovi.

- Sandi je jedini uspeo da obori flaše, te će njemu biti duplirani glasovi.- Jedan od vas ima 3 odsto glasova, drugi 15 odsto, a treći ima 82 odsto. 15% ima Sandi Kojić, 82% ima Dalila, a Vanja Rašpva zauvek napušta zadrugu - rekao je Darko Tanasijević.

- Meni je bilo teško unutra. Kasnije je bilo ok, i zabavno, ali zadnje dve nedelje je bilo baš teško. Bilo je napeto, stalno neka tuča, neko se rani, neko skaće u bazen, tuča neka iza leđa za stolom - rekla je Vanja pri izlasku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

01.11.2021 10:40

Kakvo iznenadjenje? Kakva neverica kada se unapred znalo.