I PORED TOLIKE STRASTI PREMA ŠVALERU: Dalila se suzdržava od INTIME sa Carem, možda je SUPRUG još uvek u PRIČI!?

Autor:

Zadruga

01.11.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već danima je Dalilin i Filipov odnos u žiži javnosti, što zbog burnih svađa, ali i ogromne strasti. Međutim, ono što ipak sve čudi, jeste činjenica da ovaj zaljubljeni par i dalje nije imao intimne odnose.

Republika

Foto: printscreen

Dalila i Filip Car u ljubavi

Naime, buran odnos preljubnice i ljubavnika intrigira javnost već nedeljama unazad, a oni se ne smiruju ni sekund. I dok Dalilin suprug Dejan Dragojević pokušava da se navikne na nov život i slobodu, sa druge strane, glavobolje i ljubavni problemi u krevetu sa Carem samo naviru, a da stvar bude gora Dalila očigledno i pored tolike strasti koje oseća prema svom švaleru, nije izvagala sa kim će pre, te se i dalje nije odlučila na intimne odnose sa Carem.

Sinoć je nakon burnih dešavanja Filip Car na kratko napustio imanje, što je Dalilu ostavilo neutešnom, a ona je sada progovorila o tom nemilom incidentu

Republika

Foto: printscreen

Dalila otvorila dušu

 

Sad sam odlično, kad sam videla Filipa, meni je svanulo. Bila sam izgubljena skroz, svašta mi se motalo po glavi. Navikla sam kad se probudimo da štipamo Đoleta, sve mi je bilo neobično. Počela je paranoja da me hvata, pomislila sam od svih da je on - rekla je Dalila, pa dodala:

Shvatila sam da sam zaljubljena ludo. Osećam sve. Spremna sam na sve i svašta, on mi kaže da sam se zaljubila kao mazga. Ovo je prvi intervju gde pričam skroz otvoreno. Super nam je odnos, otišao je da me čeka dok sam ovde. Ja sam tek kada ga je Đedović otvorio saznala da je ljubomoran što uopšte moram da pričam na temu Dejana, nisam to ranije shvatila. On misli da imam osećanja, pa se posvađamo... Ne može da mi bude svejedno kada se vrate uspomene, taj život od pet godina ne prestaje preko noći. Mi ovde imamo isti život, Filip u jednom momentu shvata sve, a u drugom ništa.

Filip se rastopi kada mu ja kažem nešto lepo. Ne volim sa njim da se svađam, on je kao tempirana bomba. U tom žaru moram ja da ućutim ili on, dok ja to radim, a između nas je to nemoguće. Ovo je moja prva veza sa Devicom, to je katastrofa. Imamo tih nekih problema, suzdržavamo se. Sada će neko reći: "Sram je bilo." Ne zanima me uopšte, za šta da se krijem? Mnogo je strasti, ovako mi nikada nije bilo u životu, prvi put sam osetila toliku zaljubljenost. Toliko dugo je pokušavao samo za ruku da me uhvati. On je tako čvrsto i hrabro rekao da je zaljubljen u mene, može biti ludost, ali granica između hrabrosti i ludosti je tanka. Plašim se da me ne ukloni od sebe, ali možda ne bude tako, možda utonemo u mirnu luku - istakla je Dragojevićeva žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

01.11.2021 10:42

Rezervisana da bi mogla da se vrati mužu.