OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Filip Car RASKRINKAN, internetom kruži ŠOKANTAN snimak! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nervnog rastrojstva poznati švaler, Filip Car napustio je ima je u Šimanovcima, a sada na intnertu kruži snimak, gde se tačno vidi na koji način je to zadrugar uspeo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car ostavio Dalilu u suzama

Filip Car je doživeo sinoć nervno rastrojstvo zbog svoje devojke Dalile Dragojević, te je nakon toga napustio velelpno imanje u Šimanovcima, a svoju novopečenu devojku ostavio u suzama i bolu.

On je tokom emisije "Pitanja novinara" govorio kako hoće da napusti rijaliti, a tada mu je prišla Dalila, koja je plakala i molila ga da je ne ostavlja, ali i pored toga on je uradio po svom, te na kratko vreme napustio imanje.

A sada su na društevnim mrežama isplivali snimci momenta kada je Car napustio rijaliti. Naime, Filip je izašao kroz "skrivena" vrata u prostorijama radia "Amnezije". Inače, pre nego što su ga izveli Filip je pretio produkciji da će proći ne nogom, nego glavom kroz staklo, ako ga ne puste da izađe.

Ipak, na kraju, nakon što je izveden iz rijalitija, on se vratio u "Zadrugu" i nastao odnos sa udatom Dalilom Dragojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

01.11.2021 10:38

Sve je pozorište i prevara.

Odgovori 32 1