POTRESNA ŽIVOTNA ISPOVEST SANDRE REŠIĆ: Majka i ja se borimo, živimo kao podstanari 40 godina!

Autor:

Zadruga

29.10.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra je sada konačno smogla snage da progovori o svim životnim poteškoćama, te je zadrugare ostavila u čudu svojom šokantnom ispovešću.

Republika

Foto: printscreen

Sandra Rešić životna ispovest

Sandra Rešić ostavila je pečat u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'' što po tome što su otkrivena mnoge tajne o njenom pokojnom ocu Ninu, ali i po podršci i glasu razumu koji je bila mnogim zadrugarima u brojnim trenucima, ali malo ko je znao sa kakvim problemima se ona susrela u privatnom životu.

Sandra je sada konačno smogla snage da progovori o svim životnim poteškoćama, koje su je snašle tokom njenog trnovitog puta, ali je takođe i priznala da će joj rijaliti karijera pomoći da razreši stambeno pitanje, ona je Mikiju ispričala sve o golgoti koju je prošla.

Ne mogu više, majka i ja se borimo oduvek, živimo kao podstanari 40 godina, ovde sam da bih kupila taj stan, dajem se za rijaliti. Ali ja kada sam videla njega u onom besu, sa onom facom, ja mu kažem "sine sine" ne mogu da ga smirim - ispričala je Sandra Mikiju.

Republika

Foto: printscreen

Sandra Rešić otvorila dušu Mikiju

 

- Nemoj se davati toliko, jeste to strašno, ali nije tvoj život nemoj toliko da se stresiraš - posavetovao je Miki.

- Nemoj toliko da razmišljaš, moj život nije bio normalan, ja od kada sam se oženio ja se promenio skroz. Mogao sam imati deset nekretnina, a ja dao na kocku. Moraš naći sebi nekoga, roditi dete, veruj mi kada je mene promenilo - rekao je Miki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ime

29.10.2021 14:06

Cela Srbija tako živi, ćuti tu debela