UGUŠILA SAM SEBE, DA BI ON DOŠAO DO IZRAŽAJA! Ivana Šopić PROGOVORILA o BIVŠEM, pa priznala: NISAM DOZVOLJAVALA DA ME VOLE!

Autor:

Zadruga

09.10.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka Ivana Šopić je tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" otvorila dušu o bolnom odnosu sa tadašnjim partnerom.

Republika

Foto: printscreen

 

Poznata voditeljka i bivša zadrugarka Ivana Šopić je retko tokom svoje rijaliti karijere govorila o svojim ljubavnim avanturama, ali je jednom prilikom progovorila o vezi sa navijačem. Javnost je jedino bila upućena u njenu vezu sa sa bratom bivše voditeljke Olje Crnograc.

Međutim, Ivana je danas tokom gostovanju u popularnoj emisiji "Magazin In" otvorila dušu o svojoj vezi, te je otkrila do sada nepoznate detalje javnosti. Ivana se na samom početku dotakla situacije koju je doživela u ljubavi sa svojim bivšim partnerom, i priznala da ju je ta veza koštala mnogo:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

- Setila sam se sad jedne situacije iz ličnog iskustva. Najgore što sam uradila kako bih učinila parntera srećnim jeste što sam ugušila sebi, što je loše. On nekako nije mogao da dođe do izražaja pored mene,koliko god to ružno zvučalo, jednostavno je imao tu neku pasivniju energiju od mene – priča Ivana, pa nastavlja:

- Ja za sebe ne smatram da sam duhovita, na primer. I onda da bi on došao do izražaja kad sedimo u istom društvu, ja pustim njega da više priča i baca fore, ja malo ućutim iako znam da često ja to društvo nasmejavam. Eto, gušila sam sebe da bi neko drugi došao do izražaja, što ne znači da sam ja super, a on nije, ali prosto sam gasila tu neku svoju energiju. Stavila sam se u neku pasivnu poziciju, a to nisam ja. Automatski sam ugušila sebe i onda nisam dozvoila da me neko voli kakva jesam, nego, eto, htela sam da mu se prilagodim i da mu bude lakše da me zavoli – zaključuje Šopićeva u emisiji "Magazin In".

Inače, Ivanino učešće u pomenutom rijalitiju je obeležila takođe i njena ljubavna veza sa Stefanom Karićem, ali nažalost i pored obostranih emocija ta veza je doživela krah, a Stefan je nakon toga nastavio da gradi rijaliti karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading