DOŠLO MI JE DA JE IZBACIM, UZVEZDILA SE: Prijatelj Ivane Šopić obelodanio pravo lice voditeljke Pinka, izneo ŠOK DETALJE! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

09.10.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić postala je voditeljka Pinka, zbog čega je došla u samu žižu javnosti medija, a sada je njen prijatelj Boris otkrio sve detalje o atraktivnoj plavuši i koliko je teško sarađivati sa njom.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić se uzvezdila

 

Voditeljka Ivana Šopić pojavila se na otvaranju novog frizerskog salona kod prijatelja Borisa, a tom prilikom frizer estradnih dama otkrio nam je sočne detalje. Odmah smo krenuli sa pitanjima direktno u metu, pa nam je ispričao kako je to sarađivati sa Šopićevom. 

- Teško je sarađivati sa Šopićevom, asocijacije na nju je zahtevan rad, kad me zove u pola noći i kaže da želi da bude još plavlja. Tražila mi je za jedan dan iz crnog u plavo, bilo je teško, ona je samo meni verovala - govori Boris, te se Ivana nadovezala:

- Verujem da je teško sarađivati sa mnom, ali iz jedne saradnje se rodilo prijateljstvo.

Ispričajte nam najsočniji trač koji ste razmenili?

- Uh, svašta, mi ne prepričavamo, nego ispričam ko je kakav bio prema meni, a to sočan, baš, to ko je s kim, šta ko radi, ali to je onako usputno - ispričala nam je Ivana, pa je Boris dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

- Uglavnom prepričavamo šta se nama desilo, kada radite sa mnogo različite ljudi, svakodnevno se dešavaju razne stvari i onda je to najžešći trač šta se to dešava. 

Borise, da li ti je Ivana nekada ispričala neke tajne zadrugara?

- Ispričala mi je, jeste, Ivana nikada ne priča dok je ne pitaš, ali ako te nešto zanima, pitaj je, onda će ti reći.

Da li se Ivana uzvezdila nakon što je postala voditeljka Pink televizije?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

- Mnogo, to je strašno, ne možeš da je dobiješ na telefon, ako ti treba u 12 popodne, nema šanse. Sada je samouverenija, neki nivo iznad, ima ona sad i pažnju medija, sad je svi već znaju i pazi, kalkuliše - govori Boris kroz šalu.

- Spavam, svaki dan spavam do kasno, otkrio vam je lošu naviku - dodala je Ivana. 

Za kraj, Boris nam je otkrio kroz šalu da nikada Ivanu kao klijentkinju nije izbacio iz salona zbog njenih prohteva, ali kao prijatelj vrlo često dođe u to iskušenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading