DONESITE PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA: Dalila u epicentru AFERE sa Carem, presekla? Želi da uništi Dejana, isplivao DOKAZ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.10.2021

16:11

Dalila Dragojević iznenadila je sve svojih učešćem u rijalitiju ,,Zadruga 5" zbog flertovanja sa Filipom Carem, a sada je sve iznenadila šok izjava kada je spomenula advokate koji treba da jj donesu papire za razvod braka.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević tražila papire za razvod

 

Tokom svađe Dalile i Dejana Dragojevića zbog njenog odnosa sa Filipom Carem, za koji svi tvrde da je mnogo više od prijateljstva, isplivao je detalj koji je svima promakao. Naime, Dalila i Dejan su došli u ozbiljnu raspravu zbog njenog flertovanja sa Carem, preko čega Dragojević ne može tek tako da pređe. 

I dok ostali spekulišu zbog čega je Dejan izuzetno hladan prema novim dešavanjima, njegova zakonita supruga tražila je da se advokati alarmiraju kako bi podneli papire za razvod. Na Instagramu postao je viralan snimak u kom Dalila traži papire za razvod, zbog čega je nacija ostala u šoku. 

Republika.rs/Dušan Milenković

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car, Zadruga 5

 

- Šta je problem u našem odnosu? Ja radim ono što bih radila i da tebe ovde nema. Svako radi ono što želi. Mene su uvek sitnice bolele, a tebe krupne stvari. Sad je obrnuto, ne zanima me. Sad ću da ustanem da tražim sa produkcijom razgovor ili ću otići kući - rekla je Dalila.

- Nema šta da ideš kući, ja sam ti rekao da budeš ono što jesi. Ja samo nisam navikao da se mi odvajamo. Tvoje izlaganje prema meni je ono što boli, ništa drugo. Ne interesuje me šta govore ljudi sa strane - uzvratio joj je Dragojević.

- Ja kao da sam rekla: "Donesite nam papire da potpišem razvod", eto tako se ti ponašaš - odbrusila mu je Dalila.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan se svađaju

 

- Ali sve to je previše - priznao je Dragojević.

- Ne, evo tražiću da idem kući. Ne ostajem više ovde, pa ćeš ti da j*beš nekog drugog. Čekam Darka i to je to. Ti sa takvim ponašanjem možeš samo da me oteraš od sebe, ne ovde u rijalitiju, nego generalno. Staniju danas držiš, njene noge oko tvog vrata. Žrtvo! Uživaš u tome da budeš žrtva, a? - besno se drala Dragojevićka, a Dejan nije znao kako da je smiri.

- Ja više ne znam kako da se ponašam - priznao je on, a celu svađu poslušajte u videu ispod.

Komentari (0)

Loading