POKRENUTA OPTUŽNICA PROTIV LJUBAVNIKA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Čabarkapa pljačkao u kostimu policajca, pa maltretirao penzionera! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.09.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo pokrenulo je optužnicu protiv Aleksandra Čabarkape, inače ljubavnika Aleksandre Subotić, koji joj je napravio dete.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Aleksandra Subotić sa svojim ljubavnikom i ocem deteta Aleksandrom Čabarkapom

 

Nakon što je javnost sazala da je Aleksandar Čabarkapa početkom aprila ove godine bio saučesnik u pljačkanju kuće deviznog penzionera, prerušen u kostim policajca, Više javno tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je optužnicu protiv njega. 

Podsetimo, Aleksandar Čabarkapa uhapšen je ubrzo nakon što je počinio ovaj zločin i to u jednom motelu. On je iznajmio sobu kako bi mogao posle izvršenog krivičnog dela da se skloni, a pored njega, lisice na ruke stavljene su i još četvoriti njegovih saučesnika. 

- Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Čabarkape zbog razbojništva i ona se nalazi na proveri u Višem sudu. On je i dalje u pritvoru, a dostavljen je i predlog da mu se pritvor produži - rekao je izvor Kurira.

Republika

Foto: facebook.com/Aleksandar Cabarkapa

Pokrenuta optužnica protiv Aleksandra Čabarkape

 

- Čabarkapa, kao i S. Đ. (45), N. M. (31), A. N. (41) i Z. G. (30), upali su u kuću 1. aprila uveče, a dvojici muškaraca koji su bili unutra predstavili su se kao policajci koji su došli da traže skrivene migrante. Vlasnik kuće nije bio tu. Unutra je bio kućepazitelj (51) i vlasnikov rođak (43). Lažni policajci su ih pretukli, vezali i zarobili u tuš-kabini u kupatilu koje su zaključali. Tražili su neki sef sa devizama i zlatom, ali su našli samo 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara - kaže izvor.

Podsetimo, Aleksandar Čabarkapa je inače bivši ljubavnik zadrugarke i starleta Aleksandre Subotić. Kako je već poznato, Čabarkapa je bio u emotivnoj vezi sa Ljubom Pantović, ali nakon nekog vremena, uplovio je u aferu sa njenom tada maloletnom ćerkom Aleskandrom i napravio joj dete. Čabarkapa ima izuzetno turbulentan odnos sa nesuđenim tastom Karađorđem koji ga je prijavljivao za pokušaj ubistva, ali su se na kraju pomirili.

Republika

Foto: e-stock/K. Mihajlović/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ljubavnik Aleksandre Subotić osuđen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading