TARA SIMOV PROVELA NOĆ SA DINOM, A SAD MU PRATI SVAKI KORAK: Isplivao DOKAZ crno na belo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.09.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dino Dizdarević proveo je noć sa Tarom Simov na jednom splavu, a sada je pokazala da ga simpatiše i to javno!

Rijaliti zvezda i starleta Tara Simov po raskidu sa Nenadom Aleksićem Ša našla se na jednom prestoničkom splavu u društvu sadašnjeg zadrugara Dino Dizdarevića, zbog čega je reper odlepio od ljubomore.

Međutim, Tara je uvek tvrdila da je sa Dinom samo provela noć na splavu i da su se super proveli, bez da je bilo bilo kakve ljubavne konotacije. Sa druge strane, Dino nije krio da je fasciniran Tarom, pa ju je uvek u svojim izjavama nazivao “brat”.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dino Dizdarević o Tari Simov

Sad kada je on na njenom mestu, u rijalitiju ,,Zadruga 5”, Tara ne krije da joj se njegovo učešće izuzetno dopada i da ga konstantno prati i simpatiše. Naime, na Instagram profilu Zadruge pojavio se video smimak na kod Dizdarević izvodi performans za dobro jutro, koji je postao viralan, na šta je Tara odreagovala zanimljivim komentarom.

U komentarima su se nizale podrške, a onda je Tara napravila haos svojim komentarom. Ona je stavila tri emotikona koji plaču od smeha, čime je pokazala da joj je Dino prezanimljiv i simpatičan.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara Simov simpatiše Dina Dizdarević

 

Da li je ovde bilo zaista nešto više ili samo drugarstvo, procenite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading