IRMA SJERANIĆ OTKRILA SVOJE PLANOVE U ZADRUZI 5: Brutalno NAPALA Aleksandru Subotić, a ni Dalila nije bolje prošla! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

05.09.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sjeranić otkrila je sve što misli o Dalili i Aleksandri Subotić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Irma Sjeranić otkrila je kakvi su planovi u rijalitiju

Irma Sjeranić spremna je za ulazak u "Zadrugu 5", a sada je otkrila na šta je spremna da pobedi. 

Naime, u Belu kuću sa njom večeras ulaze njeni ljuti neprijatelji Dalila i Dragan Dragojević, ali i Aleksandra Subotić. Ni o jednom od njih troje nije imala lepe reči.

- Ja sam ispala čovek, kada sam videla Dalili i Dejana pružila sam im ruku i rekla "Dobro veče", oni meni nisu, ali bitno da sam ja kulturna, ipak sam ja iz kulturne porodice. Videćemo kako će biti u rijalitiju, ja imam svašta o njima da iznesem, ali ako se oni izvine neću reći ništa. Dalila mi se čini kao okej lik, ali šta će kada iza sebe ima jednog takvog manipulatora, koji joj ne dozvoljava ni sa kim da se druži- rekla je Irma, pa dodala:

- Ulazi i Subotićka, biće super njih dve na mene. Videćemo kakav je Dalila čovek sada. Ja sam nju branila od Aleksandre Subotić, a da li će i ona mene, videćemo. Subotićka je osoba za posmatranje. Ima bebu kod kuće, a ulazi u rijaliti da se slika i da bude lepa. Šta ćeš u rijalitiju ako nećeš da se svađaš i raspravljaš? Onda nisi normalan, ostavljaš decu da bi se slikao. Nije ovo napad na njenu decu, kako će ona to sigurno predstaviti. Ona uvek glumi žrtvu.

Šta nam je još rekla Irma, pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading