MENSUR OTKRIO SA KIM ĆE BITI U OVOJ SEZONI: Maja ili Mina, odluka je teška, a onda je sve iznenadio izjavom o Vladimiru Tomoviću! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.09.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić spreman je za ulazak u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', vidno ozbiljniji i spremniji nego u trećoj sezoni, otkrio nam je šta možemo očekivati od njega ovoga puta, kao i to da li će se odlučiti za Minu Vrbaški ili Maju Marinković, a onda dao neočekivani komentar o Vladimiru Tomoviću i njihovom odnosu..

Republika

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić ulazi u Zadrugu 5

Večeras počinje peta sezona rijaliti formata ''Zadruga'', a Mensur Ajdarpašić spreman je da osvoji Belu kuću i plasira se bolje nego u trećoj sezoni iz koje je izašao kao četvrtoplasirani.

Mensur je za Republiku otkrio da tokom karantina nije obratio pažnju ni na koga niti mu je iko prirastao srcu, a što se tiče sklapanja prijateljstava otkrio je da ih ne očekuje previše. Nas je zanimalo da li će ove sezone biti sa Majom Marinković ili sa Minom Vrbaški, koja su njegova očekivanja, a on je kratko i jasno rekao:

Republika

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić otkrio sa kim će biti u ovoj sezoni

- Ne očekujem ništa - pa dodao da ukoliko uđe Vladimir Tomović da se nada da će biti na jednoj normalnoj distanci i da će imati samo verbalne sukobe.

Šta je Mensur još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading