PRODUKCIJA “ZADRUGE” DONELA NOVU ODLUKU: Zadrugari saznali u karantinu OVO, odmah su morali da urade! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.09.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari nikad spremniji za rijaliti, a produkcija je donela novu odluku!

Do početka rijalitija ,,Zadruga 5” ostalo je još svega jedan dan, a zadrugari su prošli sve potrebne kontrole, te su spakovano u karantin.

Produkcija je ova godine spremila velike promene i spektakularna iznenađena od samih takmičara, igara, pa sve do ambijenta. Biće mnoštvo izmena i u programu, voditeljima i čitavoj scenografiji.

No, kako se približio trenutak da počne poslednja sezona najgledanijeg rijalitija, produkcija je donela odluku da budućim zadrugarima uzmu telefone.

-Ljudi, došao je i taj trenutak, predajem telefon produkciji, vidimo se za 10 meseci ja se nadam - poručio je jedan zadrugar.

Ostalo nam je da vidimo šta će se dalje dešavati u ovom novom timu zadrugara. Pored starih imena, na spisku su se našla i nove rijaliti nade. Ekstravagantne, šokantne, atraktivne, eksplicitne, ali pre svega spremne rijaliti ličnosti će od nedelje biti svaki dan pod budnim okom kamera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

04.09.2021 18:04

Obrazovna i zabavna emisija.

Veljko

06.09.2021 08:12

@Dera - Samo za punoletne.

Radenko

11.09.2021 07:15

Željko Mitrović je ponovo obećao da će Zadruga biti obrazovna i zabavna emisija na TV. Opet je slagao. Samo svadje i nemoral.