NEVIĐENI BLAM IVANE ŠOPIĆ: Voditeljka napravila KATASTROFALNU GREŠKU uživo u programu!

Autor:

Zadruga

13.08.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić izblamirala se uživo u programu.

Republika

Foto: RTV Pink

Ivana Šopić napravila je grešku koja je nasmejala mnoge!

Emisija "Narod pita" privlači veliku pažnju gledalaca koji stalno zovu ne bi li im zadrugari odgovorili na pitanja koja su ih mučila.

Tako je telefonski broj okrenula i Teodora iz mesta Odžaci u Srbiji da bi dobila odgovor barem na neko pitanje koje je zanima, međutim lapsus koji se dogodio voditeljki programa Ivani Šopić, potpuno je bacio u senku poziv ove devojke.

Naime, Ivana je u pokušaju da ispadne fina rekla:

- Pozdrav za tebe i Odžak.

 

 

Ovaj njen isped namejao je mnoge, posebno na društvenim mrežama, a ubrzo su se pojavili i video klipovi gde se nakon ove rečenice popularne voditeljke može videti slika odžaka iz kog ide dim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Snex

13.08.2021 16:20

Tamo su svi voditelji krajnje nepismeni!

MladenBg

14.08.2021 07:16

Pa kako moze ulicarka biti voditeljka? Moze, na Pinku? Ko moze ovaj sljam uopste da gleda i slusa, nego gomila nepismenih ljudi.

Rastko

14.08.2021 09:51

Odzaci (grad) se nalaze u Vojvodini Odzak (grad) se nalazi u BiH Voditeljka nije nista pogresila I sad ko je nepismen i ko je napravio lapsus ?!