JOVANA NAPUŠTA KARIĆEVU VILU NA ZVEZDARI: Ostavlja LUKSUZ I RASKOŠ, pa odlazi u NOVI ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

13.08.2021

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević rešila je da napusti velelpnu vilu na Zvezdari i da nastavi svoj život!

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana je rešila da je vreme da napuste vilu na Zvezdari!

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević Misica našla je svoju ljubav u rijalitiju. Od zadrugara Stefana Karića ne odvaja se ni trenutak, a čak se i uselila u vilu Karića na Zvezdari, gde uživa u ljubavi sa svojim dečkom.

Ipak, mladi par je shvatio da je suživot sa Stefanovim ocem previše za njih, a ne sviđaju joj se ni priče da zadrugarka svog partnera samo koristi zbog bogatstva, te je Jovana odlučila da je vreme spakuje kofere i zajedno Sa stefanom potraži stan u blizini gde će moći da vode svoj život onako kako oni žele.

 

 

- Oni žele da budu potpuno sami, da ih niko ne nadgleda! Da mogu da ustanu kada hoće, da budu sloobodni, pa i da ne moraju da stišavaju muziku noću kada Osman hoće da spava. Zato u poslednje vreme sve češće beže iz vile, šetaju gradom, sede po kafićima i idu na Adu. Iako se njegov otac malo protivio da se presele i iznajme stan jer je kuća prevelika za njega i ženu, Stefan mu je obećao da će naći stan u blizini i da će često dolaziti na ručak sa Jovanom – otkriva za "Star" izvor blizak Karićima i dodaje:

 

 

– Jovana je najviše insistirala da iznajme stan jer joj je muka od priča kako im se uvalila u vilu i da je sa Stefanom iz koristi. Ovim potezom je pokazala da je briga i za vilu, i za bazen. Zajedno će plaćati taj stan i snositi sve troškove. To će im biti veliki ispit pred veridbu i brak ako im ljubav opstane.

 

BONUS VIDEO: 

U POSETI KARIĆEVOJ VILI: Jovana i Stefan otkrivaju sve tajne Zadruge i planovima o svadbi!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zec

13.08.2021 07:32

Oboje bez posla tražiće pare od njegovih roditelja.

Odgovori 10 0
Mile

13.08.2021 08:09

Odselili se 50 metara od Osmana.

Nedja

15.08.2021 16:39

Zašto se Osman ne odseli?