ŠA SE POKAJAO ZBOG RASKIDA: Tara tražila SAVET od pratioca?!

Autor:

Zadruga

12.08.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša prolaze kroz buran raskid, a uprkos svim preprekama koje doživljavaju izgleda da se ipak idalje vole!

Republika

Foto: youtube.com

Nenad se pokajao zbog raskida?!

Bivši zadrugari Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo prolaze kroz buran raskid, a kao i svaki put do sada, izgleda da će uspeti da nađu mir i zajednički jezik.

Naime, iako se pisalo da su upali u burnu svađu i da su zbog toga raskinuli, što je par i potvrdio, ipak se čini da su njihova osećanja prejaka, te je nakon što je Tari vrećen instagram profil zadrugarku dočekalo iznenađenje.

Nenad joj je poslao zahtev za praćenje na pomenutoj društvenoj mreži, a kako nije znala šta da radi zadrugarka je pitala svoje pratioce:

- Dozvoliti ili odbiti?

Foto: printscreen

 

Kao što možete videti na slici, njeni pratioci su prilično podeljenog mišljenja, te je njih 53% reklo da bi trebalo da odbije Nenadov zahtev, dokje ostalih 47% glasalo da odobri.

Šta će dalje biti, ostaje nam da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

12.08.2021 18:36

Ne zna da je raskid = spas.