ZA ULAZAK U "ZADRUGU 5" PRIPREMA SE NEVIĐENI SPEKTAKL: Sada se oglasila Kija Kockar i otkrila sve o SVOM UČEŠĆU U RIJALITIJU!

Autor: Republika

Zadruga

30.07.2021

13:11

Kija Kockar progovorila o ulasku u "Zadrugu 5"

youtube.com/printscreen

 

 

Pobednica prve sezone popularnog rijalitija Kristina Kija Kockar oglasila se povodom spekulacija o učešću u "Zadruzi 5".

Naime, kako se već nekoliko dana spekuliše, planirano je da učesnici nove, a verovatno i poslednje sezone ovog popularnog rijalitija, budu zvezde Zadruge 1 – Kija Kockar i Sloba Radanović, a osim njih stanari Bele kuće ove jeseni trebalo bi da budu i Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković.

Ipak, Kija je rešila da se oglasi ovim povodom i stavi tačku na sve spekulacije koje se tiču ove teme, i otkrila da li je istina da će biti jedna od učesnica Zadruge 5:

- Ne, sigurno ne. To su laži - kratko je prokomentarisala Kija dok se ostali potencijalni učesnici još uvek nisu oglašavali ovim povodom, prenosi Objektiv

Komentari (1)

Loading
Mina

31.07.2021 09:35

Za Lunu i Marka svaki mesec objavljuju da ulaze u rijaliti, al' od toga ništa i Marko je demantovao objavom da je tužio Pink zbog neplaćenog honorara u celosti i prevare sa menjanjem brojeva u finalu.