(FOTO) KARIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO KIJU: Obukao majicu koju je posvetio KOCKAREVOJ I OTKRIO ISTINU O SVEMU!

Autor: Republika

Zadruga

29.07.2021

22:40

Stefan Karić majicom brutalno isprozivao Kiju Kockar.

printscreen/pinktv
Stefan Karić

Večerašnji gost emisije ''Narod pita'' je Stefan Karić, pored toga što se svi okreću za njegovim novim izgledom i frizurom, jedan detalj je sve šokirao, ali i nasmejao istovremeno.

Naime, Stefan je obukao majicu, koja na prvi pogled odaje utisak obične, urbane majice, ali kada se malo zagledate, jasno je da se radi o rebusu. Karić je na ''finjaka'', ali vrlo direktno i očigledno isporzivao Kristinu Kiju Kockar.

Majica koju on nosi, ima dve jasne fotografije, par koji opšti na ve-ce šolji i pored, precrtanu kameru.

printscreen/pinktv
Karićeva jasna poruka Kiji Kockar

On je očigledno aludirao na skandal koji je nastao kada je Kija ušla u toalet sa Filipom Đukićem, nakon čega su se zidovi tresli, a tada navodno prijateljski par, ostavio je iza sebe polomljenu ve-ce šolju. Stefan je ovim gestom stavio do znanja svima, da su spekulacije istinite i njegov stav da su njegova, sada očigledno bivša prijateljica Kija i Đukić ipak imali odnose.

 

BONUS VIDEO: 

U POSETI KARIĆEVOJ VILI: Jovana i Stefan otkrivaju sve tajne Zadruge i planovima o svadbi!

 

Komentari (11)

Loading
Vasar Tastine

30.07.2021 06:15

Mali Rumeni Seljacic je takav bednik, cuj on potvrdjuje da je neko imao s*ks u WC-u i jos nosi majicu na tu temu. Pa moze li jadnije? Usput, bas me briga za Kiju, ali tu njegov postupak je tako prostacki ili je mozda drzao svecu? Frizura mu je u stilu poteza. A sta moze bednik nego, da napravi idiota od sebe.

Dragica

30.07.2021 10:44

Stefan Karić majicom brutalno pokazao kakav je loš čovek. Kada ovako postupa sa prijateljima, kako li postupa sa drugim osobama?

Komsija 21

30.07.2021 10:58

E bre cile... Gledali smo snimak kako si spavao sa devojkom dok te tata snimao...