(FOTO) SVI ZADRUGARI VOLE DA SU U NJEGOVOM DRUŠTVU, A ON JE SKORO IZAŠAO IZ ZATVORA: Pogledajte kako je SMRŠAO čuveni Nebojša koji je slao torte u Zadrugu!

Autor:

Zabava

28.07.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašao iz zatvora, ne liči na sebe, neprepoznatljiv najpoznatiji zlatar estrade.

Foto: ST/D. Kadić, N. Mandić
Nebojša Bojović

Nebojša Bojović, brat od strica Luke Bojovića, poznatiji kao zlatar i prijatelj mnogih poznatih ličnosti, a naročito zadrugara koji ga kroz sve sezone u Beloj kući redovno pominju, pušten je iz pritvora da se brani sa slobode, nakon što je osumnjičen da je deo  kriminalne grupe ''Pink panter'' koja je organizovala pljačku u Dizeldorfu. Sada su isplivale njegove fotografije nakon izlaska iz pritvora, a kako izgleda na prvi pogled, zatvor ga je prepolovio.

Naime, Bojović je pored toga što je javnosti poznat kao zlatar, najpoznatiji i kao veliki prijatelj Lepog Miće i Mikija Đuričića, ali i svih estradnih starleta. Njegov nakit krasio je poprsja svih poznatijih dama, a neretko je dovođen u vezu sa mnogima od njih, između ostalog u rijaliti formatu ''Farma'' Staniji Dobrojević poslao je na poklon dijamante, koje je ona odbila.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nebojša Bojović nekada

Nebojša je uhvaćen na ulici u jednom beogradskom lokalu, a svoju izgled je doveo do neprepoznatljivosti. Vidno mršaviji, u opuštenoj varijanti, neko bi rekao da je propao, ali po osmehu na njegovom licu, reklo bi se da njemu ništa ne smeta, te da mu je raspoloženje nakon izlaska iz pritvora dosta dobro i na visokoj razini.

Foto: ST/D. Kadić
Nebojša Bojović sada

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading