ŠA BRUTALNO NASRNUO NA TARU SIMOV U CENTRU SKOPLJA: Vukao je i razvlačio, NAPRAVIO JOJ JEZIVE PODLIVE NA RUKAMA!

Autor: Republika

Zadruga

23.07.2021

14:17

Ša nasrnuo na Taru, napravio joj podlive!

Republika
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Nenad Aleksić Ša nasrnuo je, u centru Skoplja, na svoju devojku Taru Simov. Ovom incidentu, kako tvrdi izvor Blica, prethodila je svađa zbog njenog bivšeg dečka. Kao posledica njegovog stiskanja za ruke i štipanja, Simova je zadobila povredu u vidu podliva na ruci.

- Ša je sinoć udario Taru. To se desilo ispred jednog poznatog kafića u centru Skoplja. Prvo je izbila svađa, zbog njenog bivšeg dečka, pa je reper pokušao da joj otme telefon, a onda je počeo da je vuče za ruku i štipa. Tara se mnogo uznemirila, bukvalno je sela u auto i pobegla kod druga - kaže izvor iz bliskog okruženja Tare Simov.

Kako je Tara ispričala svojim prijateljima, situacija je bila jeziva. Njeni drugovi su bili na ivici da nađu Ša i da se obračunaju sa njim.

- Ona je kod tog druga došla sva uplakana i uznemirena. Imala je podlive na rukama, rekla je da joj je to Ša napravio jer ju je stiskao za ruku i štipao. Njen drug je skroz poludeo kada ju je video u takvom stanju, hteo je da nađe Aleksića i da se obračuna sa njim - kaže izvor za "Blic".

Da podsetimo, Nenad Aleksić Ša i Tara Simov upoznali su se u rijalitiju "Zadruga", gde su i otpočeli svoju romansu, iako je reper tada bio oženjen. Nakon što je javno prevario ženu Ivanu Aleksić, on se zbog Tare i razveo. Njihov odnos bio je buran i u rijalitiju "Zadruga", a po izlasku iz istog uspeli su već jednom i da raskinu.

Ipak, sve je onda iznenadila njihova zajednička fotografija koja je osvanula na Tarinom profilu i koja je označila njihovo pomirenja.

Komentari (2)

Loading
Đoka

23.07.2021 15:38

Oboje su nasilni. Ko nadjača otići će u zatvor.

Zana

23.07.2021 20:00

Oboje : agresivci, budaletine, prostacine, lazovcine .