(FOTO) PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Maja Marinković se prvi put oglasila i otkrila ISTINU o Janjuševoj BEBI!

Autor: Republika

Zadruga

20.07.2021

16:50

Maja je donela odluku da otkrije šta se zapravo desilo i da li je ostala trudna.

Republika.rs
Maja progovorila o trudnoći

Bivša zadrugarka Maja Marinković se potpuno povukla sa javne scene nakon što je imala žestok okršaj sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem u emisiji ,,Narod pita". Dosta se spekulisalo šta se desilo sa Majom, da li je ostala trudna sa Janjušem, šta je sledeće što će uraditi, da li će se njih dvoje pomiriti, a ona je odlučila da se oglasi na tu temu i definitivno objasni pratiocima šta se dešava.

Prošle noći Marko Đedović je u emisiji ,,Narod pita" otkrio detalj o Majinoj trudnoći, zbog čega je Marinkovićeva odlučila da napiše Instagram status i objasni šta se zapravo dešava. Kako nismo imali priliku da vidimo njenu izjavu nigde u medijima, ovo je ujedno i prva njena zvanična izjava.

youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

-  Ljudi daju sebi previše toga za pravo, niti sam davala bilo kakve izjave, niti komentarišem bilo šta, to mene ne insteruje. Takjo da sve što pročitate su laži i trudnća, i sve izjave, sve je to laž! Ovom prilikom demantujem sve s obzirom na to da se nisam oglašavala - napisala je Maja

Podsetimo, Maja je u emisiji ,,Narod pita" isprovocirala Janjuša vezano za trudnoću, nakon čega su krenule spekulacije da li je to istina ili ne, budući da njih dvoje nisu koristili zaštitu tokom intimnih odnosa u rijalitiju Zadruga 4.

instagram.com
Majin stori o trudnoći

Komentari (1)

Loading
Žarko

20.07.2021 17:57

Pošto nikada nisu imali seksualne odnose, normalno je da nema trudnoće. Sve je gluma i prevara. Kao na filmu.