TARA NAŠLA KO ĆE DA JOJ VIDA RANE: Bivša zadrugarka progovorila o svom emotivnom statusu, pa potkačila i njega: ŠA IMA PREVELIKO SRCE!

Autor: Republika

Zadruga

06.07.2021

17:42

Tara Simov rešila je da precrta Nenada Aleksića Ša, pa priznala da ima nekoga ko joj pomaže da prevaziđe traume.

printscreen/RTVPink
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Bivša zadrugarka Tara Simov, konstantno privlači pažnju svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama. Sada je otkrila da postoji neko u njenom životu, ali, kako kaže, ne može još taj odnos da ozvaniči, prenosi Telegraf.

Naime, Tara je rekla kako je na pauzi sa emocijama, ali je ubrzo promenila ploču.

- Momak ne postoji, ali postoji neko ko je tu kao moja podrška, ali nisam imala ništa sa njim da bi mi bio dečko. Da li će nešto biti tu, videćemo, što bismo mi u Zadruzi rekli kada je neki par u pitanju - "Prija mi". Eto, prija mi i družimo se - rekla je Simova i nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

- Taj neko je tu pored mene da mi pomogne da prebrodim ovu traumu. Imam traume iz detinjstva, i sad opet, evo... - ispričala je Tara.

Bivša zadrugarka je prokomentarisala i svog dečka iz rijalitija, repera Ša, koji je sa njom prevario svoju suprugu:

youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/nenad_aleksic_sha
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša sa suprugom Ivanom

- Ša ima preveliko srce, jer voli i bivšu ženu i bivšu devojku - pa kroz smeh nastavila da govori o bivšima:

- Nemam vremena da se bavim bivšim momcima, niti da im kupujem stvari! Ima ko će da im kupi - kazala je bivša zadrugarka.

E-Stock/ Časlav Vukojičić
Tara Simov

Otkrila je i da u Zadrugu 5 ne planira da uđe, a što se tiče finala rijalitija ''Zadruga'' obaveze je sprečavaju da se pojavi.

- Neću moći da dođem na finale zbog toga što primam nagradu za rijaliti-ličnost godine! (smeh) A, kada je u pitanju Zadruga 5, ne, definitivno neću ući - rekla je Simova.

Komentari (0)

Loading