KRISTIJAN FRAPIRAO JAVNOST, GRADI KUĆU U KOJOJ ĆE ŽIVETI SA LJUBAVNICOM: Kristina je moja žena, OD SINOĆ ŽIVIMO ZAJEDNO, ŽELIM DECU SA NJOM!

Autor:

Zadruga

06.07.2021

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović zgranuo sve odlukom koju je doneo!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Novi par na javnoj sceni, Kristina i Kristijan odlučili su da započnu zajednički život o čemu je Golubović govorio od kada je diskvalifikovan iz "Zadruge". A iako je o Kristini govorio kao o ženi koja nije dostojna njegove ljubavi jer nije "čista" kao njegova supruga Ivana, izgleda da se to ipak promenilo što je Spalevićevu veoma obradovalo kada je napustila rijaliti i videla voljenog:

- Ne verujem, ko je ovaj mladić ovde što me je dočekao? Tresem se, imam veću tremu sad nego kada sam ulazila - rekla je ona. Nakon završetka emisije "Zadruga - izbacivanje", rijaliti par se pokupio i otišao zajedno u Novi Sad, kod Kristijanovog prijatelja, a Golubović nije krio sreću:

- Evo, Kristina i ja doručkujemo. Proveli smo divnu noć, uživamo zajedno - počeo je on, a potom otkrio da je Kristina gotovo udata za njega.

- Imamo lepe i velike planove. Kristina živi sa mnom od sinoć. Od sada ide svuda sa mnom, ne razdvajamo se. Gradim kuću u Kragujevcu, već se uveliko radi i tu ćemo živeti. Naravno, pošto sam ja na relaciji Beograd i drugi gradovi, ona će me svuda pratiti. Sada je moja žena. Obožavam je, ona je slatka, lepa, volim je. Želim s njom da ostanem, da planiramo decu, prija mi kao žena, kao čovek. Moja najveća mana u životu je Kristina, ali ja hoću od stakla da napravim brilijant - rekao je on.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

A potom se prisetio i svoje zakonite supruge, Ivbane, sa kojom je ostao u dobrim odnosima:

- Između Ivane i mene nema više ničega. Možemo da ručamo, večeramo, da odgledamo neki film, da slavimo rođendan. Tačka je stavljena na celokupnu zajednicu da živimo pod istim krovom s detetom. Kristina i sama zna sve, rekao sam joj da su Ivana i pokojna Danijela za mene svetinja. Danijela je bila sa mnom 27 godina. Ivanu poštujem, ona je majka moje ćerke. Bio sam u Kraljevu pre dva dana, razgovarao sam sa njom i video dete. Predivno je bilo, šetali smo se, igrali se.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Plakala je kada je gledala kako se igram sa detetom. Naša ćerka je totalno zrela i odrasla, govorila je neke stvari kao da sve shvata. Mnogo emotivno je bilo. I pre toga sam se video sa Ivanom, ali na pola večeri je nastao kolaps. Postavljala mi je pitanja i ja njoj. Nerviralo ju je što sam hteo da bude sve kao da se ništa nije desilo. Omalovažavao sam je i ponižavao, kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vredna toga i nje - priznao je on.

Ipak, Golubović bi želeo da bude kao Sulejman Veličanstveni i da zadrži obe žene:

- Volim je i dalje kao ženu. Njene vrline su mnogo jače od jedne Kristine Spalević. To je bila žena za sva vremena koju sam izneverio. Da sam možda Sulejman Veličanstveni, možda sam mogao da imam dve žene, prenosi Stars.

BONUS VIDEO (OBRUKAO NAM JE PORODICU: Brutalan okršaj blizanaca NECE I PECE USRED EMISIJE, ZAVIO IH JE SVE U CRNO)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

06.07.2021 10:57

Gradim kuću u Kragujevcu, već se uveliko radi i tu ćemo živeti!? ------------------------Kupio plac, izabrao plan za kuću, podneo zahtev za urbanističko tehničke uslove i dobio rešenje, podneo zahtev za izgradnju i dobio rešenje, našao majstore za izgradnju "ključ u ruke", platio avans i počela izgradnja. I sve to za 1 (jedan) dan. Ahhhhhaaaaaaahhhhhaaaaa!