(FOTO) VRELI PAPARACO! Uhvatili smo Anju Todorović UPLAKANU nakon RASKIDA sa Cveletom, a zbog OVE poze prolaznici su je gledali u ŠOKU!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.06.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka vidno tužna

Foto: O.B/Republika.rs
Anja Torodović

Bivša zadrugarka Anja Todorović našla se u žiži skandala zbog raskida sa njenim sad već bivšim dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Anja nam je ispričala zbog čega je došlo i kako je on odlučio da stavi tačku na ljubavnu vezu sa njom, što ćete moći da pogledate u velikom intervju, koji vas očekuje uskoro. 

RepublikaFoto: O.B/Republika.rs
Anja Todorović

Dok smo razgovarali, Anja je bila vidno tužna i utučena, a suze nije krila. Kako bi se ohladila od vrućine, ali i šoka, jer je raskid relativno svež, ona je popila malo vode na česni kod fontane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anja i Cvele

Mi smo zabeležili nekoliko kadrova, jer atraktivna zadrugarka je jedva obuzdala kosu, a prolaznici su gledali u njeno izazovno telo. Podsetimo, Anja je dosta bila na udaru, čak i od njenog bivšeg dečka Cveleta, da koristi fotošop, da ima višak kilograma, a mi vam donosimo Todorovićevu u pravom izdanju.

Prirodnog izgleda, bez fotošopa, usnimili smo Anju kako pije vodu, a njen seksepil nije izostao, a prolaznici su gledali u njenu provokativnu tetovažu Feniksa, koju možete i vi pogledati u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading