(VIDEO) ŠOKANTNA IZJAVA ZADRUGARKE: Milica Kemez ustala pa BORINOM OCU poslala poruku, svi ostali zatečeni onim što je rekla!

Autor:

Zadruga

28.06.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez ustala za crnim stolom i obratila se direktno Borinom ocu, zadrugari ostali u šoku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

Milica Kemez ustala za crnim stolom da komentariše podelu budžeta, a tu priliku je iskoristila da pošalje poruku Borinom ocu.

Naime, Milica je sve iznenadila kada je izgovorila da želi da kaže Borinom ocu nešto, pa su je zadrugari gledali zbunjeno:

- Želela bih da čestitam rođendan Borinom ocu, iako ne može očima da me gleda. Mislim da je MIšel imao priliku da konačno iznese svoj stav, mislim da ga sad nije zanimala ta podela budžeta, nismo shvatili šta je tvoj stav. Ne znam da li je njegovo mišljenje zapravo ovo sad ili onda. Neca je bio dobar sa mnom, da bi bio blizu Bore, ne mislim da me je nešto voleo, tako da ti nisi tu ispoštovao Necu nešto. Smatram da od tebe zaslužujem veliki budžet. Jeste čudna ta relacija sa Sanjom, ali to je tvoja stvar, samo sam očekivala da ćeš konačno izneti svoj stav i mišljenje, mislim da ne želiš da se zameraš - komentarisala je Milica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading