(VIDEO) ISPAO SI DVOLIČAN I PRORAČUNAT: Matora napala Mišela za crnim stolom, zadrugari stali u njenu odbranu!

Autor:

Zadruga

28.06.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora napala je danas Mišela Gvozdenovića zbog nepravedne podele budžeta kako ona kaže, on ćutao, zadrugari stali na njenu stranu.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Danas je podela budžeta novog vođe, Mišela Gvozdenovića, napravila pobunu zadrugara, pa se Jovana Tomić Matora javila da prokomentariše njegove poteze.

Naime, Matora je nezadovoljna Mišelovom podelom ustala i osula po njegovim postupcima, tvrdeći da je neiskren i licemeran.

-Vidim da su svi raspoloženi, ali Mišel je bio vođa pre dve nedelje, bilo je sve potpuno drugačije. Ili si bio neiskren sada ili prošli put. Sve mi je izgledalo kao veliko pravdanje. Neca je ovde us*ao i Boru i Milicu, a Mišel sad kaže da se vodio po Necinom. Ja mislim da si ti Milicu Kemez otvoreno muvao, neka se uvredi ko hoće. Sada je kao sve super. Što se Sanje Stanković tiče, čudno je da se u poslednje vreme Mina zbližila sa Carem, a ti sa Sanjom. Mislim da si ispao dvoličan i proračunat - komentarisala je Matora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading