(FOTO) TO JE I ZASLUŽIO: Mišelov brat se oglasio nakon Kristijanove DISKVALIFIKACIJE, pa poslao BRUTALNU poruku za Miljanu!

Autor: Republika

Zadruga

23.06.2021

18:25

Bez dlake na jeziku!

e-stock, foto. Facebook
Miljana i Mišel

Proteklu noć u Zadruzi obeležio je sukob Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, a zbog svega što se desilo, zadrugar je rano jutros diskvalifikovan.

Miiljana se nakon toga nije smirila, pa je sve vreme molila Mišela Gvozdenovića da bude uz nju.

Zbog svega toga, ali i zbog sukoba koji se desio na današnjem porodičnom sastanku između Filipa Cara i Mišela, oglasio se njegov brat Saša.

instagram.com/gvozdenovic86
Kristijan i Mišel

On je prvo prokomentarisao Kristijanovu diskvalifikaciju, s obzirom na to da je poslednjih dana u centru pažnje bio Golubovićev odnos sa Mišelom, a pomenute su i mnogobrojne tužbe od strane pevačeve porodice.

- Svako dobije ono što zaslužuje i sve dođe kad tad na svoje. Možda je najbolje da citiram Mišela, jer on je taj koji učestvuje u svemu tome i koji je trpeo teror dotičnog sve ovo vreme. Prvo, za igru nije potrebno imati mu*a, nego mozak i "nemoj pa se ne boj". Mislim da sam kratko i jasno objasnio svoj stav o celoj situaciji - rekao je Saša, pa se osvrnuo na Mišelov sukob sa Filipom:

- Nadica je kraljica od žene i drago mi je što je stao u njenu odbranu. Gnusno je da neko ženi koja može majka da mu bude da izgovori takve stvari, a čujem i da pominje Mišelovu braću, a pas laje, vetar nosi ili psi laju, karavani prolaze (smeh).

youtube.com/Zadruga Official
Haos u Zadruzi

Gvozdenović je potom progovorio i o Miljani Kulić.

- Miljana je kao i uvek u svom fazonu, malo voli, malo napada, malo se plaši... Pa bi htela da legne pored Mišela, ja skidam kapu njemu na čeličnim živcima, jer kao što smo videli, mnoge je isprovocirala - zaključio je Saša za Pink.rs.

Komentari (1)

Loading
CRNI

26.06.2021 21:23

A sto ti druze ne dogjes pa da mu to u lice kazes,ma vas sajber junaka bi ja sve... sudovi kakva policija,i stani da Kristijana vređas jer pravis bratu neviđene probleme a na kraju smo sa nervima svi,Stani mozemo i drugacije.CRNI 5pavilj.BRAT