OTKRIVENI SVI DETALJI RAZVODA IVANE I ŠA: Supruga vratila devojačko prezime, A NA ROČIŠTU DOŠLO DO ŠOK OBRTA!

Autor:

Zadruga

11.05.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji razvoda koji su zaninali javnost!

RepublikaFoto: instagram.com/nenad_aleksic_sha
Razveli se Ivana i Ša!

Razvod Nenada Aleksića Ša i Ivane Aleksić ovih dana je veoma zastupljena tema, kako u Zadruzi tako i u javnosti, budući je reper ostao uz Taru Simov i nakon njene diskvalifikacije. 

Ivana je odlučila da nakon sedam godina braka stavi tačku, i to nakon što ju je Ša javno prevario sa Tarom, koja je posle izlaska iz Zadruge uspela da pronađe posao. 

Dugo se spekulisalo da li će i ovaj razvod biti propraćen skandalom, a blizak prijatelj Aleksićevih otkrio je da će supružnici izbeći sud i mukotrpna ročišta, te da će se sporazumno razići.

"Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime", ispričao je izvor blizak ovoj porodici.

"Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj", ispričao je upućeni izvor, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

11.05.2021 12:08

Ona je budala ako sve ostavi švalerima.