TARA NAŠLA POSAO GDE ĆE ZGRNUTI BASNOSLOVNU LOVU ZA MESEC DANA: Nakon diskvalifikacije ostala na ulici gladna, a sad je dobila ponudu iz snova!

Autor:

Zadruga

11.05.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara dobila ponudu koja se ne odbija!

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Tara Simov našla vrhunski posao!

Tara Simov diskvalifikovana je iz Zadruge pre nekoliko dana, a produkcija od nje potražuje novčanu kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Posle izlaska iz rijalitija, porodica Nenada Aleksića Ša nije odgovarala na njene pozive, pa, kako je sama tada rekla, nije imala šta ta jede i gde da spava. Pomogla joj je drugarica, potom i Osman Karić, a sada se navodi da je Tara uspela da se snađe i dobije posao.

Dobila je Instagram reklamu, mesec dana za 3.000 evra. Potrebno je da da reklamira jedan proizvod, a pored toga postaje i zaštitno lice na jednoj bosanskoj televiziji, gde dobija jos oko 1.000 evra, što je 4.000 evra mesečno", otkrio je izvor. 

Iako je reper molio porodicu da da joj daju karticu sa parama, kao i ključeve njegovog stana u Beogradu, gde je živeo sa suprugom Ivanom Aleksić, do toga nije došlo, pa je Tari drug pozajmio nekoliko hiljada dinara i trenutno boravi kod drugarice, a prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

11.05.2021 12:10

Ne verujem da postoje budale koje će njoj nešto plaćati a da ona ništa ne radi.

JA

11.06.2021 10:40

Ona je zanantireklame….ne znam ko normalan bi kupio nesto sto ova histericna, agresivna i problematicna devojka reklamira