(VIDEO) TRPIM UVREDE I PONIŽENJA, MISLE DA ĆU POBEDITI! Miljana Kulić: Zavolela sam KRISTIJANA

Autor:

Zadruga

10.05.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila kroz kakav pakao prolazi u kući.

Foto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić

Naime, Kulićeva je otkrila u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u "Dubiozi" da se nalazi u teškoj situaciji, i da su svi ukućani udruženi protiv nje.

-Tara je diskvalifikovana, kako ti se čini Ša? - pitao je Darko.

- Da li primećuješ šta mi zadrugari rade, zašto ne pričamo o tome? Što se tiče Tare i Ša, kao što sam rekla, meni nekad pada koncentracija, trpim raznorazne uvrede i poniženja. Poniženo se osećam na samu pomisao. Apsolutno me svi ponižavaju. Pričaju da uriniram, vršim nuždu po imanju i sebi, svašta o mojim roditeljima. Cela kuća se urotila protiv mene. Oni su misli da se neću vratiti - rekla je Miljana.

- Kome smeta jaka Miljana Kulić? - pitao je Darko.

Foto: youtube.com/printscreen
Preživljava napade od ostalih zadrugara

- Svima, Rialda mi dobacuje, Sandra je spojila krevet i stavila sve svoje stvari, a kada sam htela da ga razdvojim, Rialda mi dobacuje: "Bolesnice". Zaboravljam šta mi pričaju. Krevet je pored Sandre Rešić, pametniji popuštam. Malopre prolazim, pevam "Hani, hani", želim da pobegnem od svojih misli, a Đedović i Ermina mi pevaju: "Šta će meni tvoja slika, kada još malo oca nemam ja". Karić mi se danas izvinio, rekao mi je šta su mi (Rialda i Sandra) uradile. Non-stop šikaniranje. Marko Đedović šta mi izgovara, nadam se da mi roditelji ne obraćaju pažnju na to, da se ne sekiraju. On mi dobacuje: "Ova svađa sa Tarom, tri nove metastaze". Neci sam rekla da neću iz njegovih ruku da jedem jer je dirao cipele, on me udari flašom po leđima. Šta ovi ljudi rade meni, nemam sa kim da popričam. Usamljena sam i tužna. Kenan mi dobacuje, apsolutno svi... Od sada štagod da mi kažu, ja kažem: "Važi". Car mi danas traži cigaretu, ja mu kažem da mi treba za sebe, on krene da mi j majku... Ja to najviše mrzim, ja volim da pričam sa ljudima. Ne znam šta je, da li misle da ću pobediti... Matora me je danas iz čista mira napala. Skidaju mi periku, pljuju me u facu... Ja samo želim da se šalim, sprdam, zezam, ali nema sa kim - odgovorila je Kulićeva.

- Sa Kristijanom si uspostavila konekciju ponovo - primetio je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan je optuživao da ga je zavodila

- Ja njemu nikad neću preći preko nekih stvari. Pričao je za mene kao i za ostale devojke, da sam ga zavodila, da sam se skidala. Nisam mu prešla preko toga, nego se on ponudio da mi stvari prebaci u pab kada mi je Tara ono uradila sa stvarima. Nikad ne mogu da zaboravim šta je sve izmislio i slagao. Ja sam imala poverenje u njega, zavolela na neki način, da bi me on izdao kao čoveka i prijatelja, tako što je izmislio lažne priče. U meni vidi konkurenciju. Vezivao mi je kanap kako da pobegnem. Obazriva sam i na distanci - rekla je u jednom dahu Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

10.05.2021 10:14

LAzov. MANIPULATOR. PODGUZNA MUVA . Shvatila je princip kako da pobedis u rijalitiju - SAMO AKO IZIGRAVAS ZRTVU. zato je uzela taktiku da SVE UCESNIKE RIJALITIJA PRVO ONA vredja svojom poganim vokabularom nazivajuci ih: kurvama , ulicarkama , narkomanima , kriminalcima ....pa kad dobije od njih POVRATNI odgovor , onda ona predstavlja kako je svi napadaju , da je zrtva , preti tuzbama , trazi lekare " zbog emotivnog stresa". A sta je ona od pobrojanog koje drugima prepisuje : Sama priznala da je PROBALA drogu , sexsala se u rijalitiju sa partnerima , naskakala , imala kiretaze , rodila vanbracno nad kojim novinari pisali da nema starateljstvo , tukla partnere , nasrtala na majku, polivala zadrugare , bacala im garderobu u wc solju , bazen , kakila u tus kabini i po dvoristu... I , to je njen performans ? Medicina to drugacije kvalifikuje. Nema ona pravo nikome da moralise. Poslovica kaze : " ne gledaj trun u tudjem oku , jer ne vidis panj ispred svojih vrata ".

Milena

10.05.2021 13:06

Kad ćurka i guska umisli da je labud, a još joj i novinari tepaju Mixi, onda je sve jasno, a ona glupa pa utripovala da je bitna i da je zvezda?!?!?!? To je za hospitalizaciju, ali na 20 godina