(FOTO) ZADRUGARKE U KANDŽAMA SE*SA I DROGE! Skandalozne fotografije iz Švajcarske i Bujanovca: Orgijale, šmrkale, opijale se s albanskim gazdama

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

14.04.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Nikolić, Milicu Kemez, Sanju Stanković mogao je da iznajmi ko god hoće, tvrdi Katica Sekovska za Pink.rs

Foto: youtube.com
Afera Bujanovac trese Zadrugu

Nakon što su zadrugarke Aleksandra Nikolić i Milica Kemez bile u žiži javnosti kada je bivša rijaliti-učesnica Andrea Anđelković Rea otkrila da su se prostituisale u Bujanovcu, sada se pojavila još jedna devojka, koja tvrdi da su obe nudile seks u zamenu za novac.

 Hostesta iz Makedonije Katica Sekovska, kaže da zadrugarke poznaje iz vremena kada su radile kao animir-dame, a pored toga su se na razne načine dovijale da bi došle do novca.

Foto: youtube.com
Milica sa gazdom kluba

- Znam Milicu dugo, nas dve smo zajedno radile, prvo u Bujanovcu. Moja drugarica Dunja iz Makedonije ju je dovela u Bujanovac da radi u klubu "Kasa kubana", kod čoveka koji se zove Jašar. Tamo je bila i Aleksandra Nikolić i bilo je mnogo devojaka koje su bile i pre u "Zadruzi". Milica je godinu dana radila u Bujanovcu, a ja sam živela dugo s tom mojom drugaricom i radila u šanku, sve sam videla kako funkcioniše. Ona je u Bujanovcu upoznala gazdu Bekima, koji je oženjen i ima troje dece. S njim se svakodnevno drogirala i alkoholisala i nakon izvesnog vremena je rekla da neće da radi. Izašla je iz kafane jer nije imala posla. Tamo su dolazili gastarbajteri, bogati ljudi. Oni su te devojke mogli da iznajme i sve u dogovoru sa gazdom. Da bi zaradili nadnicu u Bujanovcu, nudili su 20 evra dnevnicu i sve što piju gosti, pola ide gazdama, pola njima - priča Katica, koja je potom dodala da su se zadrugarke iz Bujanovca prebacile u Švajcarsku:

Milica se s Bekimom, gazdom lokala, opijala

- Dok smo radili tamo u Švajcarskoj, Dunja, Milica i ja smo živele zajedno. Sanja Stanković je takođe radila u kafe baru "Panorama". Radile su kao animir-dame i mnoge su prevarile za pare. Nakon izvesnog vremena drugarica Dunja ju je upoznala sa bogatim Albancem Labijanom Ajdemijem. Ajdemi je bio u vezi sa Dunjom, ali Milica ga je preotela od Dunje i zbog toga su se posvađale. Posle toga je upoznala čoveka iz Italije, Oldenijana, a Milica je s njim pričala samo preko Gugl prevodioca - kaže hostesa koja je potom ponovo pomenula Aleksandru Nikolić i otkrila da joj je u Tursku zabranjen ulaz jer je otkriveno da se tamo prostituisala.

RepublikaFoto: Pink.rs
Milica i Aleksandra

- Aleksandra Nikolić ima zabranu da uđe u Tursku jer su je uhvatili da nelegalno radi kao prostitutka. Čovek koji je nju čuvao zove se Dejan, on je iz Beograda i ne znam da li je ona do danas s njim ostala u kontaktu - rekla je Sekovska za Pink.rs.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cica

14.04.2021 21:25

KATICA JEDINA SVETICA MEDJU NJIMA HA HA.KATO HOĆEŠ I TI PREKO TUDJIH LEDJA U ZADRUGU?