(VIDEO) TUKAO JE DEČKO ALBANAC! Aleksandra ispričala detalje veze koju je krila od javnosti!

Autor: Republika.rs

Zadruga

14.04.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila je više nego što je želela za crnim stolom, pa spomenula vezu sa Albancem koji ju je tukao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić otkrila detalje veze sa Albancem

Od kada je postala vođa, Aleksandra se ne snalazi baš najbolje sa pritiscima koje ima, pa onda lako pada na provokacije za crnim stolom.

Sada je brzopleto otkrila detalje iz svoje prošlosti koje niko nije znao. Naime, ona je ispričala sve o burnoj vezi sa dečkom koga je upoznala u Severnoj Makedoniji, a koji je albanskog porekla.

-Upoznala sam ga u Makedoniji, tamo gde igraju. Poštujem svaku naciju, ali kad mi peva na albanskom, zna se na šta misli, rekla je Aleks.

-Čorba ti je rekao ti je kako si, šta radiš. Ti si bila sa tim dečkom i onda iznosiš kako te je tukao i sad ti odjednom smeta - govorila je Simova.

-Imala sam lepih trenutaka sa njim, ali uradio je šta je uradio... Mene boli što sam radila na takvom mestu na kakvom sam radila - nastavila je Nikolićeva.

Tara je napadala što je to uopšte pomenula kada je niko nije pitao o toj situaciji, kao i da previše detalja iz privatnog života otkriva.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading