NEMA SNAGE DA SE SUPROTSTAVI MAJI: Ljubavni trougao Aleksandri pravi pakao od života

Autor: Republika.rs

Zadruga

14.04.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ponižava i vreća Aleksandru zbog Janjuša, a Aleksandra ćuti, sada znamo i zašto.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra otkriva zašto trpi Majine uvrede...

I pre venčanja Maja i Aleksandra se nisu lepo slagale, a sada je još gore, razlog za njihove sukobe uvek j je bio Marko Janjušević Janjuš.

Aleksandra kao "supruga" Marka Janjuševića ima prava da provodi vreme sa njim, međutim Maji, njegovoj ljubavnici se to ne sviđa, pa zbog toga vređa i ponižava Aleks. Mnogi su se pitali zašto zadrugarka ne odreaguje, a sada je otkrila i to.

- Zbog čega ćutiš na sve uvrede? Šta te muči? - pitao je Bora.

- Ja nikada nisam rekla da sam najmoralnija, ali mi je teško jer me svi krive, kao da sam ja jedina kriva. Ja nikoga nisam terala... Moja greška je što sam pričala sa Majom i rekla da će sve biti u redu, ali nisam mogla protiv sebe. Greška je i ono sa Čorbom, što se meri kao da je kao da sam ne znam šta uradila... Nadam se da majka neće biti ljuta na mene. To igranje sa Čorbom je ovde predstavljeno kao da sam nešto najnemoralnije uradila... Ne znam... Rekli su mi svi da znam u šta ulazim - rekla je Aleks.

- Ti nećeš da reaguješ zbog Janjuša - dodala je Milica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Meni je ovo sve jadno što sam doživela...

- Meni je ovo jadno šta sam doživela. Ništa neću vraćati, vratiću kako budem znala... Ćutim jer nemam snage više. Ceo sto skače i priča najgore o meni, nemam snage da se borim i da se svađam, sinoć nisam išla na žurku... Janjuš i ja ćemo biti u normalnom odnosu. Ako sam ja glavni problem u njihovom odnosu, ne moramo da imamo komunikaciju... Ali oni imaju mnogo veće probleme... - objasnila je Aleks.

- Da li ti je Janjuš dao lažnu nadu? - pitala je Milica.

- Ja sam se navikla na njega tri meseca, kada sam videla da neko hoće da ga oduzme, smatrala sam da imam pravo da se borim za to- istakla je Nikolićeva i dodala:

- Hvala Velikom šefu za svadbu, osećala sam se kao da mi je bila prava svadba, bilo je predivno sve. U hotelu je bilo super, imali smo masažu, zezali se, šalili, bilo nam je jako lepo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading