ŠA SLAVI ROĐENDAN, A BRAT MU POSLAO TUŽNU ČESTITKU I OVAKO NAZVAO VEZU S TAROM: Vidim da te ta GREŠKA čini nesrećnim!

Autor: Republika

Zadruga

12.04.2021

14:52

Nenad Aleskić Ša proslavio je danas rpđendan, a prvi put posle dugo godina poklon neće dobiti od supruge Ivane. Međutim, nisu ga se baš svi članovi šporodice odrekli, pa mu je njegov brat Predrag poslao čestitku u kojoj mu je uputio i molbu.

youtube.com/Zadruga Official
Dok Ša slavi, brat mu jasno poručuje da prekine vezu s Tarom... Aleksić i Simovljeva

Dok je Ša slavio rođendan i uživao u veoma zanimljivoj torti, uz njega je sedela Tara. međutim, njegov rođeni brat psoalo mu je čestitku u kojoj mu nije poslao samo lepe želje već i neke veoma teške reči:

instagram.com/nenadaleksicsha
Nenad i Predrag Aleksić... Ša sa bratom

- Brate moj, srećan ti rođendan. Želim ti svu sreću ovog sveta! Ti znaš da mi dišemo kao jedan, ja osećam tvoju bol. Vidim i osećam da tu nisi srećan, da te ta veza (greška) što se tu desila čini nesrećnim. Ja ti pre svega želim da pronađeš svoj mir. Mislim da to možeš samo ako se posvetiš samom sebi. Da dobro razmisliš o svemu, da pronađeš onog starog sebe. Da budeš onakav kakvog te ja poznajem, to tu, to nisi ti. To što se desilo, tu treba da se završi i ostane tu. Pa kad izađeš odatle da počneš da gradiš novi život. Malo po malo. A znaš da sam ja tu i kada ti je dobro da se sa sa tobom radujem i kada ti je loše, da ti pomognem da sve prebrodiš. Šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu - poručio je Nenadu brat.

Komentari (0)

Loading